سلام بزرگواران من خونم شهرستانه میخام سه تا ارز بیت تورن پاندی ایکس وهولو رو برای سرمایه گزاری یکی دوساله بخرم خواهش میکونم یک صرافی خوب ویک کیف پول مطمن معرفی کنید خواهش میکنم راهنمای کنید یک عمردعاگوی شماهستم بزرگوار تایدکن تشکر
من فقط تراست را پیشنهاد میکنم
صرافی وکیف پول زیاد هست
وقت بذار دو سه ساعت از اینترنت اطلاعات بگیر
روش خرید وفروش وثبت نام و واریز هم نوشتاری هم کلیپ تصویری در یوتیوب هست
داداش صرافی بالای خوده ارزه نوشته کیف پول هم اتمیک
اینجا نمیشه اسم صرافی اورد، ولی توی گوگل سرچ کنین و ترجیحا از صرافی ایرانی فقط برای چنج استفاده کنین. کسی رو پیدا کنین توی یک ساعت براتون توضیح بده. موفق باشین
دوست عزیز صرافی ایرانی ارزش ترید کردن نداره.فقط از کودکی صرافی هنگ هنگ بگیر که یک سوم کاربرانش ایرانیه. حتی بدونه فیلتر شکن میتونی ارز ارز چنج کنی. تنها راه که ارزو میتونی یک صدم قیمت بگیری
بزن توگوگل داداش…صفحه های اول گوگل معتبرن…اسم صرافیهای ایرانی میاد …برید ثبت نام کنید …بعد ارزایی که میخوای بخر …فقط با همون کارتی که به صرافی معرفی میکنی …خریدبزن …اصلا نترس ..پولتو نمیخورن …انشا…سود کنی …هممون همینجوری کار میکنیم
سلام دوست عزیز شما هر سه ارزها را میتونید از صرافی Hotbit بخرید پس از ثبت نام و همونجا هم از والت خودش مدتی استفاده کنید تا زمانی که مقداری به پولهاتون اضافه شد با تحقیق یک کیف پول خوب را پیدا کنید و درست کنید و ارزهاتون را انتقال بدید امیدوارم که موفق باشید . اگر دسترسی به یوتیوپ دارید میتوانید هر چیزی را انجا سرچ و یاد بگیرید
بهترین کار اینه که از صرافی ایرانی بیت کوین یا تتر تهیه کنید (تتر یک ارز دیجیتال هست که قیمتش همیشه یک دلاره) و به صرافی خارجی binance انتقال بدین. اونجا به ارزهایی که میخواین تغییر بدین یا به اصطلاح ترید یا چینج کنین. بعد پولتون رو به یه کیف پول انتقال بدین که پیشنهاد میکنم از trust wallet استفاده کنین. ضمنا به هیچ عنوان با ایپی ایران وارد صرافی خارجی نشین. (برای کیف پول آیپی ایران مشکلی نداره) ولی پیشنهادم اینه درمورد ارزهای دیجیتال بیشتر تحقیق کنین و با اطمینان خرید کنین. برای اموزش و بالابردن اطلاعات کلی مطلب داخل همین سایت هست. صرافی ایرانیم یکی داخل همین سایت تبلیغش هست.
گلم سلام صرافی ایرانی فرقی نداره اکثر همه دارن. کیف.پولم تراست والت گلم.شبت زیبا
اینجا نمیشه کیف پول معرفی کرد
سلام عین سه تاشم دارم خوب گزینه هایی انتخاب کردی بهترین صرافی بایننس
صرافی بایننس کیف پول تراست ولت
صرافی بایننس وکوینکس کیف پول هم تراست ولت
ازاتمیک ولت اصلااستفاده نکنین که خیلی کیف مزخرفیه مشکل زیادداره
صرافی خوب بایننس و کوینکس؛فری والت
صرافی همین بالا تبلیغ میکنه کیف پولم تو مقالات همینجا بخون
کیف پول تراست والت صرافی بایننس و سرچ گوگل