خب با سلام خدمت همه عزیزان دیشب تحلیل این افزایش قیمت و گذاشتم ساعت یک بامداد که ادمین تایید نکرد ی تحلیل دیگه براتون میزارم و یا علی تا فردا طبق بررسی نمودار و کندل ها در تایم فریم چهارساعته ی پولبک اصلاحی داریم تا تارگت ۰.۰۰۳۹وکف کانال برای ورود هستش و بعد افزایش قیمت و صعود تارگت اول زدن سقف و بترتیب تارگتهای بعدی ۰.۰۰۴۳و۰.۰۰۴۵و۰.۰۰۴۸واگه طبق معاملات روزانه در کندل روزانه که الان روی خرید شدید قرار داره و همه چی خوب پیش بره تا تارگت۰.۰۰۵۲هم افزایش خواهیم داشت دوستان که میخان ورود کنن ازالان تا بعداظهر زیر نظر بگیرند اگر روند اصلاح تا تارگتی ک گفتم ادامه داشت کف کانال ورود کنن و اگر روند صعودی بود اولین تارگت صعودی ورود کنن نمونن تو سقف ورود بزنن البته کسایی ک هولدر هستند فرقی نداره چون روند بلند مدت و میان مدت همچنان صعودی هست و هولدرها سودشون رو میبرن قطعا انشالا همتون تنتون سلامت باشه پول همیشه میشه دراورد اول سلامتی یا علی تا فرداساعت۱۳.۳۰
ممنون خدا برات خوب بخواد
سلام چه جوری میتونم مستقیم با شما در ارتباط باشم
سلام دوست عزیز
من سیگنالای شمارو دنبال میکنم خیلی وقتا درسته شما کانالی پیجی چیزی نداری دنبال کنیم
دمت گرم هموطن. خدا پشت و پناهت
دم شماگرم متشکرم باتحلیل کلاسیک وزیباتون
واگرایی منفی تو ار اس ای داره
اگه امکانش هس هر چن وقت یکبار اینجور تحلیلی بزار
زنده باشی اقاجواد👍
گفتم ک ی اصلاحریز داره
دمت گرم داداش جواد
اقا جواد مرسی سال نو مبارک برای تحیلیل خوبت بنظرت تارگت وهدف بی تی تی چقدر هست ؟ امکان داره بره بالای ۱ دلار؟
سلام و عرض ادب تحلیلتونو از دیروز دنبال میکنم خیلی خوب بود هر چی گفتید همون شد اگر کانال یا گروهی دارید لطفا آیدی بدید عضو شیم موفق و پرسود باشید