نگاهی به ارزهای درست حسابی

بريد سمت ارزهاي درست حسابي. الان لايت كوين خوبه يا آلت كوينها، ولي بازار قرمز شد بكش بيرون. بخوام تكنيكالي توضيح بدم همه نميفهمن. سود كردي بيا بيرون. دوباره ميريزه و قرار نيست هميشه رو به بالا باشه

الان‌یعنی‌تو‌خیلی‌می‌فهمی‌تا‌دیروز‌به‌ارز‌می‌گفتی‌سهم‌کامنتا‌خوبه‌که‌هست‌حالا‌شدی‌اوستای‌کریپتو‌یه‌آجر‌بنداز‌بالا‌گچا‌سفت‌شد:grin::grinning_face::grinning_face_with_smiling_eyes:

پس چرا خودت اینجایی..برو سمت همونا:face_with_raised_eyebrow:

بچمون واسه خودش بزرگ شده دیگه خیلی میدونه..تحلیلگر بزرگی شده…پیشرفت داشته..از سهم گفتن به ارز رسیده..:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

توکه جد در جدکشاورز بودین تو میفهمی
■■■■■

بنظرم تازه واردهایی مثل من ، در تایم روزانه با تاییدیه گرفتن از چندتا اندیکاتور ورود و خروج کنیم خیلی بهتره . در گوگل سرچ کنید آموزش استراتژی با اندیکاتور . ومیتونید همون استراتژی رو در تایم هفتگی و ماهانه استفاده کنید میشه همون هولد . کاش سه سال قبل یکی اینو بمن گفته بود .

تو از كجا ميدوني من كجا نيستم كجا هستم. توييتر رو باز ميكني صداي قورباغه داره درمياد معموله ميام اينجا كه آگاهتون كنم از دانشم. تو ميتوني اينجا باشي اونايي كه دنبال سودن ميرن اونور تو نگرانشون نباش. تو بشين ضررتو نگاه كن

بيشتر از يه عمله سواد نداري. اگه جايي بوده من به ارز گفتم سهم اسكرين بگير بزار بقيه هم ببينن. الان ضرر زياد ديدي باسنت بد سوخته نميدوني چطوري خاموشش كني. يخ بزار روش. رو فارسي حرف زدنتم كار كن مشخصه از تو غار فرار كردي

رو آب بخندي نمكدون. بچتون بزرگ شده؟ آره بماليشم بزرگ ميشه نگران نباش. زماني كه تو به ارز ميگفتي عرض من تريد ميكردم جوجه. بخند. مهم اينه من كجام و تو كجا.اتو از سوزشه ريزشه پپه جونت داري رنج ميبري و من از سود دونه دونه تحليلام حال ميكنم

کامنتی که به ارز گفتم سهم رو نشون بده وگرنه ما. در. جن. ده. ای اگه نشون ندی

من اینجام به ریش تک تکتون بخندم وقتی باخت میدید

هار هار هار واسه خودتون میگید و میبرید و میدوزید کجا گفتم سهم نشونم بده بچه ک. و . ن.ی

■■■■■ ما.در.ت بود بدبخت که گفتم بندازش ننداخت و بزرگت کرد