تایم فریم ۸ ساعته یه پایین میزنه ۲۶۷۰۲. … بعداز بالابردن شاخص ترس اگه فروش زیاد شد سقوط تا ۲۵۸۶۵…منتها اگر خریدارا غلبه بکنن به بازار در تایم فریم ۸ ساعته مطمئن باشید ۲۸۲۱۸ رو تاچ خواهد کرد منتها تثبیت نخواهد شد…فعلا
سلام
دوست عزیز من اصلا عضو این سایت نبودم و فقط عضو شدم که بیام زیر کامنت تو بد و بیراه بنویسم ولی الان نظرم درباره تحلیل هات تغییر کرده
الان یه سوال دارم نظرت رو بگو لطفا
تتر میریزه یا بالا میره؟ من دیروز هرچی تتر داشتم ریال کردم خوب کردم یا نه؟
عجب تحلیلی واقعاً
مكه نشد مدينه ،مدينه نشد سكينه
اومدی بد بیراه بگی و بعد یهو نظرت عوض شد!!! خیلی فیلیمین بخدا!!! جناب Xrp چندتا اکانت داری پلنگ؟؟ فقط دارم فکر میکنم هدفت چیه از این کارا؟؟
به این میگن تجارت معکوس و ضرر ده . که در اثر فومو ترس بوجود میاد . چرا وقتی که ۵۵ هزار بود نفروختی ؟ الان که پایین بود باید دوباره میخریدی
تتر این یکی دو ماه خیلی میریزه شاید تا نزدیکی ۴۰ بیاد، اونایی هم که دیسلایک میکنن این پیام رو به یادگار داشته باشن تا یکی دوماه آینده،
من خودم هم با این قیمت تتر و قیمت های بالاتر تو این بازار سرمایه گذاری کردم و هیچ تعصبی نسبت به تتر ندارم ولی همه شواهد اینو میگه که میخواد یهو بریزه
سلام دوست عزیز از تتر اطلاعی ندارم ولی تا جایی که میدونم دلار امریکا تضعیف شده دیر یا زود سقوط خواهد کرد …مدنظر داشته باش تتر باید بیاد پایین تا بیت بره بالا…کلی بخوام بگم زیاد اطلاعی ندارم
شما فک کن هرچی اکانت اینجاست برای منه…عزیزم و نون آور یه خانوادم درکنار کلری که دارم جزئی اینجا توی بازار کریپتو کارنسی سرمایه گذاری کردم…بیکار نیستم بشینماکانت بسازم خودمو لایک کنم با خودم حرف بزنم…ولی دوست عزیز شما فکر کن همه اکانتها برا منه.