حکایت سگ‌ها و سود

تو اوج قیمت بهتون هشدار و سیگنال خروج میدم شک میکنید ،البته تقصیری نداریما ما ایرانیا انقدر ازمون کندن و کسی به خیرمون حرف نزده،یک نفرم صادقانه میاد اطلاعاتشو در اختیار کسی میزاره فکر میکنیم بفکره خودشه،نه والا خرید یا فروش حتی ۱۰۰۰۰دلار هم در رشپ یا افت این بازار اثرخاصی نمیزاره پس وقتی کسی بهتون سیگنال داد ازون حرفای مسخره سم پاش و پیف پاف نزنین…
برای تصدیق حرفم میتونید ساعت ریزش و ساعت پیام هشدارمو چک کنین!

عزیز جان اعلام پیغمبری نکن که عدای الهام شدن و در میاری این بازار تحلیل نداره …آخرین بار روز جمعه چند هفته پیش صعود کرد پنجاه در صد هیچکس هم اطلاع نداشت چه ساعتی و چه روزی صعود میکنه …بازار ارزهای دیجیتال و کسی میچرخونه که بلده کاره

سلام
دوست عزیز اگه اینجا میبینی کسی با سیگنال شما خالی نمیکنه ، چون هولدره .
کسی که کهنه کاره فارکس و ترید باشه اینجا نیست ، اگه هم باشه تازه کاره ، اگه هم باشه نمیتونه ادعا کنه تحلیلش ۱۰۰% درسته .
چون هر تحلیل در لحضه با فاند مثبت یا منفی لیکوئیدت می‌کنه .
کسایی که اینکاره ان هیچوقت اصرار نمیکنن که بحرفم گوش کنید ، مگه اینکه آدم صرافی باشه ( البته دوراز جون حضرتعالی )

ما همه هولدریم یه تارگتی داریم تا به اون تارگت هم نرسیم خالی نمی‌کنیم ، حالا میخواد این نوسان ها هرچند درصدی باشه .

چرا خودتو داری جر میدی …اگر دنبال خیر خواهی هستی حرفتو بزن و اروم باش …کسی خواست از سیگنالت استفاده میکنه میخوای ثابت کنی چیزی حالیته ؟ باشه تو پروفسور …حال ادمو بهم میزنید شماها

دوست عزیز آخه آدم اینجوری سیگنال نمیده .
یه تحلیلی بزار و چند تا عدد مشخص کن
شما گفتی بفروشید پایین تر بخرید .
این پایین تر چه عددیه مثلا
الان بگو رو چه عددی بخرن .
همون یک نفر بنده خدایی که گفت فروختم الان رو چه قیمتی بخره مجدد

تربیت داشته باش بی ادب با همه بد حرف میزنی

آره واقعا با التماس هم گفتی وقتی رو 5بود من پیامتون را دیدم والا هم موجوده خدا خیرت بده

اتفاقا امثال تو نمیزارن مردم سود کنن یادمه همون موقع که ایشون سیگنال دادن تو آمدی بد بیرا گفتی حالا معلوم شده ایشون خیلی حالیشه تو هم توضرری داره بهت فشار میاد ■■■■■■■■ هرچی بهت بگن تو کلت نمیره

یعنی اگه میرفت بالا تو سوراخ موش قایم میشدی؟؟؟:rofl::rofl::rofl: یعنی انقدر بدم میاد بهتون گفتم گفتم
خوب آفرین حالا برو دنبال بازیت