شیبا اینو: فروش یا نگهداری؟

سلام به همه دوستان بچه ها بفروشید شیبارو این ارز فایده ای نداره حداقل تا یکسال آینده الان نگاه کنید باز بیت کویین یه پایین بزنه شیبا که اینهمه اومده پایین باز کله میکنه جلوی ضرر هر وقت گرفته بشه منفعته برید روی به نظرم ریپل سرمایه کنید شرف داره من خودم فقط بیت کویین دارم واقعا این ارز یعنی شیبا نه تنها بلندتون میکنه بلکه به زمین و خاک سیاه میزنه خونه پر اون میخواد بریزه بعد یه پامپ بیخودی کنه تا این قیمت که هست باز پول خودتون دستتون رو میگیره ردش کنید خدایش دلم میسوزه از من گفتن بود بفروشید ارزهای دیگه که ثبات دارن بگیرید که ریپل ..آیاس اینابهتر هستند حداقل میدونید تو ریزش ها بهتر عمل میکنن تا اینکه با کله بیان پایین ..شیبا هر وقت اومده پایین زوری نداشته برگرده به همون قیمت یه سهم بی جانی هست …گول قیمت پایین اونو نخورید که بگید مثلا بشه فلان قدر پول منم میشه انقدر ارزای با ثبات بخرید این ارز شیبا رو از ذهنتون خارج کنید ریپل گزینه خوبیه تحقیق کنید

شیبا فعلا سه سال آینده استراحت و رنج است تا ۲۰۲۶ هم خبری نیست

ریپل هم داره ۱ میلیارد توکن آزاد میکنه . اینجوری از چاله به چاه میفتن . این همه ارز خوب کف قیمت مث سوشی سواپ و پنکیک سواپ و یونی سواپ یا اتم و فانتوم و سولانا که همشون کف قیمت هستن و بسیار پتانسیل رشد دارند

دیگه هیج وقت خبری نیست فقط اومد یه عده کم رو سرمایه دار کرد و بقیه رو به خاک سیاه نشوند. مأموریتش انجام شد و تمام