اطلاعیه فیشینگ از تراست والت

با سلام ادمین ک با ما لجه از هر شصتا پیام یدونه تایید میکنه انشالا اینو تایید کنه دوستام ک مخلصشونم هستم ازین تحلیل صفا کنن خداپکیلی سه ساعت سرش وقت گذاشتم خب بریم برای تحلیل خب با نگاه ب نمودارها در تایم فریم ۴ساعته روند صعودی بلند مدت کاملا مشهوده نیاز به توضیح نداره در تایم فریم ۴۵دقیقه هم روند میان مدت کاملا وحشتناک صعودیه ولی برای روند کوتاه مدت یعنی چندروز اینده بنده صبحم گفتم تایید نکرد فعلا تو محدوده تارگت ۰.۰۰۶تا ۰.۰۰۸رنج میزنه تا پایان کندل روزانه اگه همه‌چیز مثل کندل رپزانه دیروز پیش بره و پدرش ترون خالی نکنه بهتون قول میدم تارگت ا‌ول۰.۱سنت رو تاچ کنه و تا محدوده تارگت۰.۱.۷سنت بالا بره من خودم امروز بااینکه تو اوج بود پنجاه هزارتا اضافه کردم چون ب تحلیلهای خودم ایمان دارم شما هم با تصمیم خودتون پیش برید بعدا ب من تف و لعنت نفرستید ولی تاچ یک سنت بزودی اتفاق میفوته شک نکنید تنتون سالم جیبتون پر پول ارادتمند همه بیتورنتیا جواد کسی کمک‌خواست در خدمتم با کمال میل

سلام وقت بخیر به نظرتون در چه تایمی روند سعودی خودشو ادامه میده؟به نظر شما در هفته ی آینده ۲۰۰ تومن رو میزنه یانه؟

اقا جواد من خیلی بهت ایمان دارم و همیشه میام دنبال تحلیلات میگردم فقط اینو بگم که عاشقتم کاش میتونستم از نزدیک ببینمت

دادا یه کانال تلگرام بزن

ماام شمارو‌دوستداریم داداشی :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:دوستان اگه میخان شخص خاصی و پیدا کنن از طریق برنامه‌وارد نشن از طریق مرور گر بیان تو سایت ارز دیجیتال تو قسمت کامنت ارز جستجوی کاربران اسمو وارد کنن پیدا میشه گفتم ک زیاد نگردی داش حسین

جواد جان من ۵۲ پیاده شدم دوباره چه قیمتی میتونم سوار شم

امشب اخر‌وقت تحت نظر بگیر کف کانال سوارشو فکر میکنم اگر اشتباه‌نکنم تا ۰.۰۰۶اصلاح‌بزنه یعنی بین ۱۷۵تومن خودمون تا ۱۸۵محدوده خوبیه برای ورود اگر قصد ه.لد داری که پنج تومن بالا پایین فرق نداذه چون در نهایت سود خوبی بهتون میده شک نکنید

دادا بیت بخرم یا هات یا وینک؟؟

سلام اقاجواداگرارزخریداری رودرصرافی نگه داریم‌ چنددرصدامکان داره به مشکل بخوریم
واینکه‌من پول توبورس یه‌مقدارگذاشتم که خروج زدم دوشنبه میادبه حسابم
میخام بیت تورنت بخرم تازه یکسال ونیم ازدواج کردم وخیلی قرض وبدهی دارم الانم داره خدایه بچه بهم میددبراایندش میخام اینکارا بکنم بنظرتون سوددهی خوبی برام داره؟؟؟؟ ریسک کنم

اگه برای هولد میخای نگه داری تو کیف پول بهتره تریدرها تو صرافی نگه میدارند نکته بعد تک ارزی نباش ی سبد جمع کن ک همو پوشش بدند ارزهای btt.win.vet.trx.sc.خوبن برای شروع کلا طرف ارزهای اتریومی نرید کارمزدشون کمر شکنه

بیت و وینک هات کارمزدشو دیدی؟ موقع فروش هم همونقد اتریوم میخاد ارزی بگیر موقع فروش دردسر نکشی

ممنونم ازراهنماییت من تازه واردهستم وچیززیادی نمیدونم