درود عزیزان
با الگویی پرچمی که تشکیل شده نشانه های پامپ به ارتفاع قاعده مثلث یا ارتفاع میله پرچم هست محدوده سیو صود
0.03400
سلام…
آقای مرتضی نقاط حمایت و مقاومتش رو میفرمایید تشکر
درود دوستان
متاسفانه روند آنکر طبق پیش بینی قبل پیش نرفت و با ریزش بیت کوین از مثلث خارج شد
با حمایت قوی که در نقطه 0.02250 شد بصورت شارپ تا این نقطه ریخت و برگشت .با توجه به این نقطه من خط روند رو کمی پائینتر رسم کردم تا الگوی دقیقتری بدست بیاد .
همینطور که در عکس اول مشخص شده حمایت قوی در نقطه 0.02300 دیده میشه و معمولا در الگو ها وقتی کندل سایه میزنه و بر میگرده دوباره به سمت پایین و در جهت سایه یا همون شدو ادامه پیدا میکنه و بعد به سمت بالا الگو رو ادامه میده ، اما با رسم خط به این نقطه یعنی 0.02250 و ادامه به سمت بالا عدد 0.02300 رو نشون میده که در نقطه در صورت ریزش باید حمایت بشه و به سمت بالا برگرده ،که نقطه مناسب و میشه گفت کلیدی و خوبی برای خرید حساب میشه .
سقف کانالی که تشکیل داده 0.02650 رو نشون میده که با خارج شدن از اون و پول بک میشه امید به دیدن تارگتهای بالاتر رو داشت ،
با در نظر گرفتن این الگو نقاط ورود برای کوتاه مدت رو میشه 0.02300 و برای میان مدت خارج شدن از 0.02650 در نظر گرفت.
اما یک خط روند دیگه هم در چارت و در تایم یک ساعته دیده میشه که با رنگ آبی مشخص کردم و در حال حاضر در حال خارج شدن از این خط هست خارج شدن از قسمت و پول بک تکلیف این رو مشخص میکنه که به سمت بالای کانال حرکت کنه یا به سمت پایین کانال ، با در نظر گرفتن این خط میشه تصمیم بهتری برای ورود گرفت و البته حتما قبل از ورود تثبیت رو بگیرید تا خدایی نکرده باعث ضرر نشید
در آخر این توضیحات فقط نقاط حمایتی و مقاومتی رو شرح میده و در هیچ تحلیلی ۱۰۰٪ وجود نداره و فقط مارو با روند بازار تا قسمتی آشنا میکنه تا تصمیم بهتری برای معاملاتمون داشته باشیم،
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم..![]()
درود…
مانا باشید.
![]()
![]()
![]()
مانا ؟!
مانا ، مانا ![]()
معنی مانا:
مانا به معنی ماندنی، ماندگار، جاوید، پایدار، جاویدان است.
زنده باشید
آها بله نمیدونستم واقعا:blush: ،ممنونم همچنین شما.![]()