تشکیل الگوی پرچمی و پیش بینی پامپ

درود عزیزان
با الگویی پرچمی که تشکیل شده نشانه های پامپ به ارتفاع قاعده مثلث یا ارتفاع میله پرچم هست محدوده سیو صود
0.03400

سلام…
آقای مرتضی نقاط حمایت و مقاومتش رو میفرمایید تشکر

درود دوستان
متاسفانه روند آنکر طبق پیش بینی قبل پیش نرفت و با ریزش بیت کوین از مثلث خارج شد
با حمایت قوی که در نقطه 0.02250 شد بصورت شارپ تا این نقطه ریخت و برگشت .با توجه به این نقطه من خط روند رو کمی پائین‌تر رسم کردم تا الگوی دقیقتری بدست بیاد .
همینطور که در عکس اول مشخص شده حمایت قوی در نقطه 0.02300 دیده میشه و معمولا در الگو ها وقتی کندل سایه میزنه و بر میگرده دوباره به سمت پایین و در جهت سایه یا همون شدو ادامه پیدا میکنه و بعد به سمت بالا الگو رو ادامه میده ، اما با رسم خط به این نقطه یعنی 0.02250 و ادامه به سمت بالا عدد 0.02300 رو نشون میده که در نقطه در صورت ریزش باید حمایت بشه و به سمت بالا برگرده ،که نقطه مناسب و میشه گفت کلیدی و خوبی برای خرید حساب میشه .
سقف کانالی که تشکیل داده 0.02650 رو نشون میده که با خارج شدن از اون و پول بک میشه امید به دیدن تارگتهای بالاتر رو داشت ،
با در نظر گرفتن این الگو نقاط ورود برای کوتاه مدت رو میشه 0.02300 و برای میان مدت خارج شدن از 0.02650 در نظر گرفت.
اما یک خط روند دیگه هم در چارت و در تایم یک ساعته دیده میشه که با رنگ آبی مشخص کردم و در حال حاضر در حال خارج شدن از این خط هست خارج شدن از قسمت و پول بک تکلیف این رو مشخص میکنه که به سمت بالای کانال حرکت کنه یا به سمت پایین کانال ، با در نظر گرفتن این خط میشه تصمیم بهتری برای ورود گرفت و البته حتما قبل از ورود تثبیت رو بگیرید تا خدایی نکرده باعث ضرر نشید
در آخر این توضیحات فقط نقاط حمایتی و مقاومتی رو شرح میده و در هیچ تحلیلی ۱۰۰٪ وجود نداره و فقط مارو با روند بازار تا قسمتی آشنا میکنه تا تصمیم بهتری برای معاملاتمون داشته باشیم،
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم..:blush:

درود…
مانا باشید.
:blush::bouquet::folded_hands:

مانا ؟!
مانا ، مانا :thinking:

معنی مانا:
مانا به معنی ماندنی، ماندگار، جاوید، پایدار، جاویدان است.
زنده باشید

آها بله نمیدونستم واقعا:blush: ،ممنونم همچنین شما.:folded_hands: