دوستان تا حالا تو اینستا پیج جواد حیدری دیدین ؟ یه پسره ۲۰ ساله هست خیلی از خودش تعریف میکنه میگه کشاورز بوده تو این ۲ سال با ترید صاحب دو تا ماشین چند میلیاردی شده
جدیدا هم تبلیغ داره میکنه ۵میلیون و ۴۰۰ هزار تومن واریز کنید به فلان حساب عضو تیمم بشید تیم ایران ترید که میخوام هر رزو لایو ترید بزارم پولدارتون کنم
هی داره استوری میزاره و میگه بهترین فرصت زندگیتونه از دست ندین
هر چند من تجربه زیادی تو این بازار دارم اما به نظرتون ایشون چقدر راست میگه خیلی وسوسه میکنه آدمو
میخوام نظرتون بدونم چیه
یعنی دروغه؟
سلام! ابتدای کار سعی در باورپذیری افراد میکنند و خیلی روانشناسانه مخاطب رو متقاعد به پذیرش خواستههاشون میکنند. لطفا، هیچ هزینهای برای کسی برای تحلیل و ترید و سود رمز ارز و سپردهگذاری به حساب کسی واریز نکنید.
کسی که یه مغازه کوچیک داره چون داره سود میکنه بری بهش بگیر میناله دیگه برسه به کسی که بخواد میلیاردی در بیاره بخواد بیاد به تو یاد بده و بابتش پکیچ بفروشه؟؟؟ خودت کمی فکر کن. کسی که میلیاردره و بی نیاز الان توی ساحل بدون شبکه اجتماعی داره حالشو میکنه نه پکیج بفروشه
گر عقل نباشد جان در عذاب است…جسارت نباشه دو روز بیش تو تلگرام یکی به اسم مهندس ارجمند یک شت کوین را بالای هزار درصد بیشبنی کرده بود و سیگنال خرید داد ومتاسفانه این شت کوین قابل فروش نبود واین بی شرف به راحتی به هموطنان خودش خیانت کرد و حالا داره به ریش ما می خنده . میگه گربه برای رضایی خدا موش میگیره… هموطنان پول زحمت و سفره خانواده را دست هر بی شرفی ندید
هرکس چندتا عکس با چندتا ماشین یا با چندتا خونه گذاشت لزوما صاحب اون ماشین ها و خونه ها نیست ممکنه اجاره کرده باشه چهارتا عکس فیلم باهاشون گرفته باشه
این اقا اگه واقعا میلیاردر بود نیاز به این همه تبلیغ برای فروش پکیج نداشت
ساده لوح نباشید
پ.ن سرمایه اضافی که داشتی بیار تو بازار خونه که سقف بالای سرت و ماشین زیر پات نفروش بیای اینجا سرمایه گذاری کنی