استاپ گذاری و تحلیل درست

اقا استاپ چقدر میزارین؟!!!
من رو سقف کانال هم استاپ میزارم استاپم میخوره
ولی تحلیلم درست از آب در میاد

انصافا مشکل بزرگیه این استاپ گذاری .من قبلا با atr میزاشتم ولی مشکلش این بود که استاپ بزرگی میداد این دو سه روز یه چیز خوبی کشف کردم عجب چیزی خفنی هم هست.اندیکاتور ichmoko cloud رو اضافه میکنی از قسمت تنظیماتش میری تموم تیک هارو برمیداری غیر از اولی اسمش کانورشن لاینه رنگش ابیه میای روی چارت کندل هارو مخفی میکنی هر جا اون خط هشت و هفت تشکیل داد میزاری داخل باکس وقتی قیمت بهش برگشت تریدش میکنی الان میگی چه ربطی به استاپ داره بله چون دقیقا قیمت از اونجا برمیگرده دیدی از حمایت مقاومت میزنه بیرون چون داره دقیقا به لاین واکنش نشون میده یادت نرده اون خط فقط تایم بلای ۱۵دقیقه اعتباره داره بعد میای تو یک مین و پنج مین نقطه ورود میگیری .شماهم اگه چیزی تازه ای ازش دراوردی بهم خبر بده البته این خیلی عالیه برو باهاش حال کن تضمینیه

والا من همیشه رو پین بار ها استاپ میزارم ولی خیلی وقت ها جا می مونم
و استاپ بالا یک درصد بهم میده
که سعی میکنم ورود نکنم .
ولی دمت گرم

غیر از پین بار انواع پترن برگشتی داریم صرفا به پین بار اتکا نکن در ضمن این جور استاپ گذاشتن مال عهد بوقه اونم تو کریپتو شما خودتم جر بدی پرایس اکشن به خوبی رو کریپتو و بقیه کار نمیکنه پرایس به طور اصولی و بی نقص رو طلا کار میکنه سبک ارتی ام همینطوره میبنی یدفعه میره از بالا نقدینگی جمع میکنه و بعد در جهت تحلیل این روشی که بهت گفتم اول برای تستش بیا از دید خودت کف و سقف رو بکش با یه رنگ مثلا در تایم یک ۱۵ مین بعد بیا ببین اون خط قبلا کجا هفت و هشت تشکیل داده هفت حمایت هشت م مقاومت ایناهم با یه رنگ متفاوت بعد کندل هارو نمایان کن و زیر نظرش داشته باش ببین قیمت به حمایت و مقاومت های که تو رسمی کردی چه واکنش نشون میده یا حمایت و مقاومت اون خط و‌نت برداری کن و ببین اصلا کجا ی سبک تحلیلت بدرد میخوره و چه استفاده ای برات داره