بررسی سوزاندن توکن ها

از ژانویه و ۴ ۵ هفته قبل از بین ۷.۵ الی ۸ سنت خریدیم و تحلیل بارگذاری کردیم و تارگت تا ماه مارس تا ۱۸ الی ۲۲ سنت و بعد ریزش مشخص کرده ایم.
با ۲ ۳ درصد منفی دیروز چند تا تحلیلگر البته شاعر از بی ارزش و تن لش بودن دوج کوین صحبت میکردند، ولی الان چیشد؟ دوباره برگشت. بنظرم الانم بیان بگن ما گفته بودیم خخ
حالا همه میپرسن پس آقا با این حساب میریم به سوی همون ۱۸ تا ۲۲ سنت همین امروز و فردا؟ نمیشه گفت ولی تا ۱۵ مارس وقت هست و دوج سریع و تنده
من از بین ۷.۵ و ۸ سنت برای خرید کوتاه مدت پیشنهاد داده بودم و برای هلد هم از ۵ الی ۶ سنت خریده ایم. برای اضافه کردن همین اصلاح ۲ ۳ درصدی پریروز فرصت بود نه اینکه به سرمون بزنیم.
برای دوج و چیلیز تا مدتی پیگیر خواهم بود.
تصمیم نهایی معامله قطعا با شماست

واقعا دمت گرم از چیلیز یه سود ۴۰ درصدی نصیبم شد ازت
دوجو ام از ۸ سنت خرید زدم وقتی گفتید ببینیم چی میشه

واقعا دمت گرم از چیلیز یه سود ۴۰ درصدی نصیبم شد ازت
دوجو ام از ۸ سنت خرید زدم وقتی گفتید ببینیم چی میشه.

واقعا سخته تحلیلگری بیاد تارگتی بده و رو حرفش بمونه
اکثرا قایم میشن :joy::joy::joy: جناب Nos وقتی تحلیلاتون رو دیدم چیلیز و دوج رو همینجوری خریدم با اینکه توی سبدم نبودن ولی از هرکدوم یکمی خریدم گذاشتم کنار به حرف شما فقط

اکثرا کسی هم تحلیل کنه ایمجا فاندا میگه فقط که اگه یه روز ایلان بیاد دوجو قبول کنه میره بالا خب اینو همه میدونن :joy: یا ایلان بمیره دوج نابود میشه خب اینم همه میدونن
مهم اینه کجا بخریم کجا بفروشیم که فعلا در تحلیل های شما دیدم یکی فلوکی یکی چیلیز یکیم لیش که گفتید دوجم که فعلا خوب پیش میره ببینیم تا اخر مارس چی میشه

یا همیشه اینجا باشید یا هم یه گروه بزنید یا یه ایدی بدید حداقل کسایی که برای مسخره بازی نیومدن و دنبال تحلیلن خب باهاتون در تماس باشن حداقل

برای شیبا چ نظری دارید؟ تو ضرر نیستم. بنظرتون بفروشم دوج اضافه کنم؟