سلام
جهت تبدیل چیلیز bep2 در خدمت همه دوستان هستم. امیدوارم که ذره ای از استرس دوستان رو کم کنم
چون شبکه بایننس بسته شده فرصت برای تبدیل محدود است
فقط در صرافی بایننس این اتفاق میفته
کسی خواست بیشتر کمکش کنم درخدمتم
سلام من چلیز بر پایه pep2 دارم درتراست ولت میخوام انتقال بدم به صرافی چیکارم کنم ممنون میشم از راهنمایی
باید حتما در صرافی هایی که بر پایه bep2 هستن چنج کنی که توی ایران در حال حاضر هیچ کدوم تا جایی که من میدونم ندارن. فقط با بایننس باید چنج کنی
سلام یعنی شما به صرافی بایننس انتقال دادی بعد تبدیل کردی وبرداشت زدی نیمومده تو کیف پولت. اگه این بودمنظورت که صرافی بایننس بدون احراز هویت اجازه برداشت نمیده درکل حساب هم اجازه باز شدن نمیده چجوری باز کردی.واضح بنویس ببنیم چیکار کردی
اگر تو کیف چنج تونستی انجام بدی ارز چیلز برپایه erc20 رو تیکش رو روشن کن تا نمایش،بده
سلام برداشت نزدم شبکه شو از beb2 تبدیل کردم به چلیز رو شبکه اتریوم ERC20 انتقال انجام شد ولی تو کیف پول واریز نشد
سلام نکنه مستقیم ارسال کردی به آدرس چیلز Erc20 اگه تایید کنه آیدی ss48mp@ تلگرام اونجا پیام بده شاید بتونم کمکت کنم
سلام اره درسته به آدرس چلیز خودم ارسالش کردم الان دوهفته شده نیومده تو کیف پول من
چلیز BNB Bescon Chain تبدیلش کردم به چلیز ERC20 Ethereum انتقال انجام شده ولی هنوز تو کیف پول من نیومده علتش چیه یک هفته شده خیلی نگرانم چی میشه پولم برمیگرده
سلام من یک هفته پیش مقداری چلیز bep2 دربایننس تبدیلش کردم رو شبکه ERC20 انتقال انجام شده ولی هنوز تو کیف پول من نیومده علتش چیه هر کسی اطلاع داره خواهشن کمک کنه چیکارکنم ممنون