قیمت این تا ۶۸اومدنش حتمیه …منتظر ۶۸باشید واین عدد به احتمال زیاد کف اصلاحش باشه واز اونجا به بعد برگشت روند اتفاق میوفته وروند صعودیشو ادامه میده …روزتون خوش
این اعداد رو از کجاتون درمیارین
کف ۴۰ بعدش ۲۰ بعدش ۵
برین په په صدتایی بگیرین جبران میکنه
از طرز حرف زدنت کاملا مشخصه چه جور شخصیتی داری دیگه بیشتر از این ازت انتظاری نیست…اونی که باید بفهمه کاملا درک میکنه من چی میگم تو زیاد به خودت فشار نیار…
تا سقف ۱۰۰ میاد پایین ادامه ریزش سنگین بزودی
برید سراغ پپه سبز بدجوری میخواد پامپ کنه
سلام آروین جان ممنون از راهنمیاتون واقعا زمانی که گفتید من سیو سود زدم و چهر برابر اصل پولم برداشتم و مابقی ان را دارم و واقعا هم از شما و هم اقای صادقی سپاسگزام بهترینها رابرات آرزو دارم و بخدا مرتب منتظر پیامهاتون بودم امیدوارم هیچگاه ناامید نشی و این هم وطنان که از همه جا دستشون قطع شده یاری فرمایید
دوست لحن حرف زدنتون معلومه چقد ازبازار سردرمیاری. وقتی یکی کامنت میذاره قبل ازقضاوت برو سابقه تحلیلهاشو ببین بعد…!!! شادوخرم وپرسودباشید
سلام ممنونم دوست عزیز بابت پیام زیباتون…شما به ما لطف دارین … امیدوارم همیشه تو زندگیتون پیروز و سربلند باشید وایام به کام باشه:folded_hands:
کاش حداقل از همون 68 برگرده . دوست عزیز این زمان رسیدن به 68 و برگشت مجدد صعودش قابل پیش بینی هست چقدر زمان می بره؟!
نهایتش تا ۱۰روز شایدم زودتر