شاید باورتوک نشه
ولی من یکی از بهترین پوزیشن های تاریخ عمرم رو از دست دادم
خدا لعنت کنه کسایی رو که هی از ریزش و اصلاح حرف زدن
بخاطر حرف شما از یه سود خیلی زیاد جا موندم .این پوزیشن میتونست زندگی من رو تا حدی تغییر بده:sob:حلالتون نمی کنم
چرا چیشده مگه؟؟
شما باعقل و حس خودت معامله کن نه حرف ملت
خصوصاً کاربر به نام بهارک
بقیه بگن باید بری تو چاه تو باید بری؟
منم به درد شما دچار شدم به خاطر خوندن تحلیلها و نظراتی که اینجا میذارن و همش حرف از اصلاح میدادن روی یکی از ارزها پنجاه درصد ضرر کردم خدا همه کسایی که هیچی بارشون نیست و میان ادای باسوادا رو در میارن و تحلیل میذارن و یا نظر میدن رو لعنت کنه جالب اینجاست تو اول تحلیلاشونم مینویسن این تحلیلو از دست نده
مرد حسابی تو که با حرف بقیه این پوزیشنو از دست دادی اگه گرفته بودیش هم باز با حرف بقیه از دستش میدادی.این چه حرفیه میزنی و میندازی گردن بقیه.خودت تحلیل کن سود و ضررتم پای خودته نه بقیه.
ناله نکن بازم فرصت هست
تو اگه بلد بودی به حرف بقیه گوش نمیدادی استاپ میزاشتی و پوزیشن باز میکردی
مقصر اصلی خودتی که اینقدر دهن بین هستی ، از معلومات خودت استفاده کن
و مسئولیت اشتباهت رو بپذیر
مرد حسابی آخه مگه کسی با نظرات بادمعده ای که ملت اینجا میدن میره خرید و فروش میکنه؟؟؟؟ اینجا نهایتا یه سیرک کوچولوئه که همه دور هم جمع میشن واسه بگو بخند و خاطره و پامپ شد دامپ شد و سوار شید پیاده شید و فنراش جمع شد و پشماش فلان شد… بیشتر این کامنت نویسا هم نهایت ۱۷،۱۸ سالشونه، حماقت خودتو پای ملت نزار داداش
واقعا این عستادهای بی همه چیز خیلی ها رابخاک سیاه نشوندن اون وقت که ریزش در پیش بود تارگت های فضایی میدادن ..موقع در پیش بودن صعود هم تارکتهای ریزشی وحشتناک دادن …بگو بی شرف تو که چیزی سرت نمیشه خفه خون بگیری خیلی بهتره