چطوری تحلیل قلابی بر مبنای فاندبرگ؟؟ این کلمه رو از کجا کشف کرده معلوم نیس . کل نتو جستجو کردم فقط تحلیل های مزخرف خودش بود.
همونطور که گفتم تا چند برابر سودی که بهتون داده ازتون بیرون نکشه ول نمیکنه . دیدین که دون پاشیدن همه تون ریختین خریدین در جا خالی کردن؟؟ دیدین که در عرض نیم ساعت 7 سنت یکجا ریخت؟؟ آخه این چه مدل پول درآوردنه؟؟ توی خوابم استرس دارین . طپش قلب، استرس ، فشار عصبی و … ارزششو داره؟؟ به خدا قسم نداره و تازه به چه قیمتی؟؟ پول ضرر دیگرانو بریزی توی جیبت وجدانی این پول خوردن داره؟؟ پولی که آه و نفرین دیگران پشتشه هیچ عاقبتی نداره . هر چقدرم سود کنین چون پول درستی نیست چندین برابرش از دست میره . اینها واقعیته .
باز این پول اونقدر نفرین نداره چون با اراده خودش طرف میخره اما امان ازاون دسته هکرهایی که کیف پول هک میکنن چند روز پیش کیف پولم هک شد دارو ندارمو خالی کرد هر نفسی که میکشم نفرین میاد فقط میگم هرکیه زنده باشه اما در عذاب زندگی کنه هروز ارزوی مرگ کنه
دیدید الان دوبرابر هفت سنته؟
دیدید نشاشیده شب درازه!؟؟
از دیدگاه شما اگه واقعا به ماهیت اصلی این بازار که بر مبنای قمار هست نگاه کنیم حق با شماست و پول این بازار بی برکت.ولی این رو هم در نظر بگیرید که کل زندگی قمار هست و انسان بدون ریسک یک مرداب هست و بدون هیچ میلی به پیشرفت.من هم قبول دارم که ایلان ماسک شیادترین انسان هست و با پول ما به این جایگاه رسیده ولی ماهم نباید زود تسلیم بشیم وباید حقمون رو بگیریم.کسی که میاد تو این بازی باید بدونه ی سر این بازی برد وی سر دیگه باخته
چرا چت کردی رو 7سنت
چرا نمیگی 8سنت یا 9سنت
میگی 7سنت ریخت
کل زندگی ریسکه داداش . کسی که نتونه و تحمل ریسک و نداشته باشه تو چنین بازاری نباید بیاد بعدشم من مرغدار بودم تو یه بیماری و اوضاع خراب اقتصادی کل سرمایم رفت این حرف شما دلیل نیست
بعدشم کدوم پول دیگران مگه تو میری طلا تو قیمت پایین میخری تو قیمت بالا میفروشی پول دیگرانه تو معامله کسی که صبر نداشته باشه و قدرت تحلیل بازنده هست میگن جایی که همه میخرن بفروش جایی همه میفروشن بخر کی میخای یاد بگیری که داری همه چی رو با هم قاطی میکنی
اتفاقا خوردن داره خوبم داره نمونه میخای خاوری داره اونور عشق و حال میکنه بعدم شما فکر میکنی الان فشار خون داره داداش گلم حرص نخور شروع آلت سیزنه
باز موش کور تو سوراخش در اومد
مگه تو اخوندی که نصیحت میکنی
پ تو اینجا چه غلطی میکنی؟گمشو برو ب کارهای حلالت بپرداز