سلام مجدد به همه عزیزان همونطور که قبلا گفتم این ارز هزار هزار میلیارد سکه داره یعنی هزار تیلیارد که طی ۹ ماه گذشته ۵۰۰ تیلیارد اون رو توکن سوزی کرده این اطلاعات تو سایتش هست میتونید برید ببنید ینی تعداد سکه هاش الان حدود ۵۰۰ هزار میلیارد هستش اگه توکن سوزیش رو ادامه بده به همین روال تعداد سکه هاش تا ۹ ماه دیگه میشه حدود هزار میلیارد سکه تقریبا اندازه سکه های btt که هر سکه اش الان ۲۲۰ تمنه البته این یک پیش بینی ساده بر اساس روند گذشته هستش برید تحقیق کنید خودتون این جور ارزها ریسکشون بالا هست بنابراین میتونه سودشون هم بالا باشه ایشالا که همه ما از این ریسک سودشو ببریم
اشتباهه بنظرم دوست عزیز بغیر از اینکه سواپ کنه وگرنه الان بیشتر از اینی که شما فرمایش میکنید در دست مردم هست یعنی بیشتر از هزار میلیارد من و یکی از دوستام فقط ۵۰ میلیارد داریم خب هستن کسای دیگه که خیلی دارن اره توکن سوزی داره ولی ن اینکه به هزار میایارد دونه برسه
کاملا درست میفرمایید به هزار میلیارد نمیرسه و من هم گفتم که فقط یه ادامه روند ساده رو توضیح دادم فرض کنید برسه ۵۰ هزار میلیارد ینی ۵۰ برابر btt قیمتش بشه یک پنجاهم بی تیتی یعنی ۴ تمن و این یعنی سرمایه شما(قیمت شیبا الان حدود ۰۰۴. تومان هست) هزار برابر میشه البته اینا صرفا تحلیل روند هست که باید تکنیکال و فاندا هم در نظر گرفت بعد اقدام به خرید کرد از طرفی ممکنه این یه شت کوین دیگه باشه و کل پولتون بره که امیوارم اینطور نباشه پیروز و پر سود باید