تا الان به کسی پیشنهاد ورود ندادم
ولی
الان این پیشنهاد رو میدم!
تمام بررسی ها، تحلیلها، تکنیکال، فاندامنتال و از همه مهمتر FoundBerg؛ دستور نقطهی ورود میدن!
از همین جا و همین حوالی ورود کنید، اگه ارز دیگری دارید تبدیل به دوج کنید، تا جایی که پتانسیلش رو دارید ورود بزنید
بعد از ورود، یک هفته نمودار و سایت و هرچیزی رو بذارید کنار، هفتهی بعد نتیجهی مثبت ۰.۲۸ رو ببینید😉
و در حوالی عید به تاریخ خودمون که اواخر مارس و ابتدای آپریل میشه، منتظر ۰.۶۳ و در ادامه ۰.۷۷ باشید
سپس با یه مقدار صبر اندک تا اردیبهشت نتیجهی ۱.۶۹ رو میبینید
این قیمت ها دیگه در تاریخ تکرار نمیشه؛
پس وقتشه که استارت بزنید😉
داداش میشه بس کنی؟؟ هر چی کامنت میزاری فقط میگی ۴ دلار و فلان
بدبخت نکن ملتو /یک نفر این کامنتت رو میخونه احساسی میشه ماشین و داراییشو میفروشه میزاره و پولش میره و اهش زمین گیرت میکنه ها
من 5سالی میشه که در کریپتو فعالیت میکنم، همیشه و در هر دوره هستند کسانی که ادعای تحلیل گر بودن دارن، ولی این به من ثابت شده که کسانی که تارگت دقیق و زمان دقیق میدن هیچی بارشون نیست، مواظب سرمایه هاتون که با هزار زحمت به دست اوردین بعضا از شکم زن و بچتون زدید باشید، من تا حالا هیچ کامنتی نذاشتم ولی برای خودم وظیفه دونستم این چند خطو بنویسم، لطفا گول افراد این چنینی رو نخورید، اینا عقده دیده شدن دارند،البته الان ایشون میان میگن که چون من از خرید جاموندم یا مثلا ارزون فروختم این حرفارو میزنم،
امیدوارم تنتون سالم و جیبتون پرپول باشه
به والله دو سال پیش یکی بود اسمش یادم رفت ولی کچل بود یه عکس قدیمی گرجستان گذاشته بود اون زمان دوج ۴۰سنت بود همین حرفارو عین این حرفارو میزد که دوج بد ریخت یارو ناپدید شد میگفتن عوامل صرافیهاست فک کنم خودتی درسته؟؟مارو که بیچاره کردی خدا ازت نگذره اگه خودتی