اینجا باید دروغ شیرین بگی تا لایک کنن تحلیل درست و حقیقتو بگی حتما دیسلایک میکنن عزیزان من کلا سه ساله تو این بازار دارم زندگیمو باهاش میچرخونم اصلا هم دوست ندارم کسی از شما بره تو ضرر هیجانات بازار نباید باعث ورود یا خروج اشتباه بشه و خدایی ناکرده ضرر بکنید قبل از خرید یک ارز حتما برنامه های اون ارزو خوب رصد کنید پولی که با زحمت آمده دستتون به باد ندید در مورد الان بیت کوین هم خیلی احتیاط کنید چون تجربه میگه هرصعودی یه اصلاح قیمت داره مخصوصا الان که شرکتهای بزرگ و نهنگهای وال استریت صاحب تعداد زیادی از سکه های بیت کوین هستن
اکثر تحلیل های شما غلط است اما با این موافقم
بیت کوین تا حالا رسیده به جای قبلیش این تازه شروع قیمت های جدیده بیت کوین نیومده هفتاد دو و سه بشه برگرده تا هاوینگ هم تقریبا یه ماه مونده بیت کوین صد هزار دلاری هم خواهیم دید البته این دیدگاه مبنای ترید نباید باشه و دیدگاه من برای هولده و سرمایه گذارهای بلند مدت نمیشه تایم خاصی مدنظر قرار داد تقاضای جهانی و جذب سرمایه های عظیم برای بیت تازه شروع شده ولی ناگفته نمونه بحث ترید جداست صعود ممکنه در دراز مدت اتفاق بیفته و این دیدگاه مناسب هولده تاکید دوباره ام روی هولد بمعنی ریزش های مقطعی و اصلاح های احتمالی در مقاطع گوناگون در شکستن سقف های متعدده