تحلیل و دیدگاه

جناب Dr.Edy عزیز کسی که فعالیت حرفه ای توی کریپتو داره حتما هم سولانا و هم اتریوم توی پرتفوی خودش داره. اما نه الان!!! اون پایینا خریده و فعلا هم قصد فروش نداره...

البته متیس رو فراموش کردین که متعلق به مادر ویتالیک بوترین (حاجیه خانوم ناتالیا) هستش و هنوز راه بزرگی پیش رو داره.

و اما در مورد کیک! اصلا نیاز به مباحثه و مجادله و مناظره نیست به زودی مشخص میشه که کیک چه پتانسیلی داره و جایگاهش کجاست.

اگر قبول دارین که ذاتا کریپتو بر پایه اقتصاد دیسنترالایز بنا شده، پس صرافیهای دیسنترال، سهمی اساسی در این اکونومی خواهند داشت.

عزیزم من همشون رو میدونم .
کیک مسیر بسیار زیادی داره تا ATH
۴۴ دلار سقف قبلی بوده من توو بولران قبل بودم
اما قطعا کیک به ۴۴ نخواهد رسید در این بولران مطمئن باشن بولرانی که ۱ ماه استارتش زده شده

برادر عزیز ، از روز اول که کیک عرضه اولیه شد در بایسنسس مندر کیک حضور داشتم و سودمو گرفتم .
اما خوشحالی شما واسه من اصلا جالب نیست چون میدونم که کسانی که روی ۱۰ دلار روی ۱۵ رو ۲۰ ۲۵ ۳۰ ۳۵ ۴۰ ۴۴ خریدن ورشکسته مطلق هستن شما در قیمت های پایین ورود کردید …
این ارز خیلی عقبه خیلی خیلی خیلی و اصلا ارز جالبی نیست واسه اونا چون اکثر ارزها ATH زدن برادرررررر
این ارز از سقف خودش ۹۰٪ فاصله داره

بصیرت نداری دیگه ، بشین ببین ته کیک ۲۰ ۲۵ دلار اگه خووب بره بالا ،،،
مرده حسابی دارم میگم از سقف قبلیش ۹۰٪فاصله داره اکثر ارزهای خووب پدر مادر دار ارزها نزدیک سقفن
چرا متعصب هستی