تارگت‌های اشتباه و انتقاد

الان اکثر دوستان با بنده اینو تو قیمتهای پایینتر خریدیم و هنوز جا داره میان مدت و بلند مدت رشد اصلیش مونده هنوز !! آقایون تو صفحه جزمی روی ۰.۰۲۷ بخرید بخرید راه انداختند ملتو به بیراهه کشوندند هیچ کس هیچ چی نگفت بهشون .. اونوقت من که ارزها رو تو کف معرفی می کنم با یه اصلاح حالا سطحی یا عمیق ، یه سری عقده ای پیدا می شند می گند به ما ضرر زد خدا نگذره تریلی از روت رد شه و فلان بیسار (جسارت به شما نیست sd عزیز)

یکیشون که تو صفحه فایل کوین انقدر مریضه که به بی شرفی تمام یه روز برگشت نوشت «میثم به همه ما ضرر زد» آخه بی بتهٔ بی سر و پا تو الان تا حالا تو این بازار پر نوسان ملیون دلاری تو سود بودی تا من اومدم رفتی تو ضرر ؟؟؟ چقدر آخه بعضی ها می تونند بلانسبت پست باشند !!! بعد این اومده می گه مرد شدی زشته خجالت بکش :unamused_face: تو جای من بودی نیاز نداشتی تو این اپ باشی بعد صبح تا شب از چهار تا روانی این حرفهارو می شنیدی وایمیستادی :unamused_face:من که گفتم ارادتمند همه دوستان هم هستم و می تونیم اونور با آرامش باهم همفکری کنیم ! تو‌ یا این ابوالفضل خان که به قول خودش پیر بازاره بیاید وسط !! نظرت چیه ؟؟؟

باشه بابا اونور هستیم دیگه اینجا ببند