تحلیل هارمونی و اهداف آینده

هارمونی فعلا بلا تکلیفه.
اگر بیت روند افزایشی خودشو ثابت نگهداره
اگر تیم هارمونی در حوضه هوش مصنوعی بتونی چند تا قرارداد درست ببنده
اگر مورد بررسی و ورود نهنگ ها قرار بگیره… 2025 1دلار تارگتشه اگر بزنه 2026 رو محدوده 16 الی 22 دلار میچرخه.
ارز های زیادی قراره در حوضه هوش مصنوعی رقابت کنن ببینیم کدوم موفق تره رو اون سرمایه ببندیم.

از داداش کوچیکتون نصیحت 1 سال صبر کنین بذارین سقف 1دلار بزنه بعد به دید بلند مدت ورود کنین.

پولدار تر از دیروز بشین :heart:

داداش این تارگتای فضایی رو از کجات در میاری خدایی ؟ نکن برادر من ملت رو گمراه نکن شاید بع این خزعبلات شما مردم گوش کردن بدبخت شدن ،
کلا ۲۰۲۵ سال خرسی برای بازار هست شما انتظار ۱دلار رو برای هارمونی داری در اون سال ؟
هیجان هوش مصنوعی هم مثل متاورس تا چند ماه دیگه میخوابه ،روند رو به رشد بازار کلا تا پایان سال ۲۰۲۴ می‌خوابه الانم هیجان بازار و ورود سرمایه فقط به دلیلetf بیت و هاوینگ و نصف شدن پاداش ماینرها در چند ماه آینده هست ،هر کی زرنگ بود تا چند ماه آینده سرمایه خودشو زیاد کرد برد هر کی موند دیگه سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ خبری نیست برادر من .واسه خودتو ملت رویا نباف

حوزه رو هم اینطوری مینویسن

اقای ozilمیشه بگی چی میتونیم بخریم که سود کنیم

دورت بگردم یه ارز ارزون بگو روش سرمایه گذاری کنیم

آقا سینا کلا تو بازار سعی کن با سیگنال کسی خرید نکنی و معلومات خودتو از بازار افزایش بدی ولی با این حال خدمت عرض کنم چند ماهی که بیت رشد داشته خیلی از ارزهای با پتانسیل بالا تقریبا بالای ۲۰۰درصد سود دادن ای کاش شما چند ماه پیش ورود میکردی الان دیگه سرمایه ریختن تو التها بستگی داره که بیت باز بره بالا یا نه ،با توجه به میزان سرمایه ای که داره وارد بازار میشه و جریان هاوینگ و etf و… فعلا به نظر میاد بازار مثبت باشه در این حالت اگه میخوای ورود کنی تو ارزهای ورود کن که کم ریسکتر باشه کیک ،کاردانو ، هارمونی، یونی سوآپ ،اینا بهت حداقل سود ۲برابری میدن تو روند صعودی در هاوینگ ، سولانا هم چون ریزش شدید داشته و داره مارکتشو پر میکنه در صورت ریزش بیت کمترین ریزش رو داره از الان به سولانا و در کنارش به ریپل میتونی فکر کنی ولی سود ۲برابری نمیتونی ازشون بگیری ،فلوکی و شیبا و په په هم نمودار ماهیانه ۳۰ الی ۴۰ درصدی صعودی رو دارن .اینا به نظرم برات کم ریسکتر باشه

یعنی الان نخریم اررز؟
آخر رشد بازار؟!

کاری به تارگت ندارم ولی بازار خرسی و درست نگفتی از اواخر ۲۰۲۴ تا اوایل ۲۰۲۶ بازار گاویه

همین هارمونی خودمون چهارساله روش هستم اگه دور ورداره بهت سود هزار درصدی میده مطمئن باشید

به فکر ارز ارزون نباش یه ارز معتبر تو طولانی مدت همه سود میدن