من واقعا امثال وحید و iotx و بقیشون رو درک نمیکنم ما چون به وینک وفاداریم اینجاییم شما که میگین بدرد نمیخوره چرا نمیفروشین برین یه ارزی بخرین که بدرد بخوره اصلا اینجا چی کا میکنین وقتی وینک رو قبول ندارین؟هدفتون از وقت تلف کردن اینجا چی؟خوب چرا نمیرین ارز دیگه بخرین و همونجا کامنت بذارین واقعا ادمای عجیبی هستین
چون از رو انسانیت باید تجربه ها و اطلاعات رو ب اشتراک بزاریم،من خودم کل سرمایم اینجا معطل بود،کشیدم بیرون رو ایوتکس و فانتوم و سوالانا سرمایه گذاری کردم پول چهار برابر شد،میخوام هم وطنانم فرصت سوزی نکنن و و از فرصت اندک این بازار سود ببرن،و اینجا سر قبری که توش مرده نیست گریه نکنن،این ارز پشم نمی ارزه
چون از رو انسانیت باید تجربه ها و اطلاعات رو ب اشتراک بزاریم،من خودم کل سرمایم اینجا معطل بود،کشیدم بیرون رو ایوتکس و فانتوم و سوالانا سرمایه گذاری کردم پول چهار برابر شد،میخوام هم وطنانم فرصت سوزی نکنن و و از فرصت اندک این بازار سود ببرن،و اینجا سر قبری که توش مرده نیست گریه نکنن،این ارز پشم نمی ارزه…
چون از رو انسانیت باید تجربه ها و اطلاعات رو ب اشتراک بزاریم،من خودم کل سرمایم اینجا معطل بود،کشیدم بیرون رو ایوتکس و فانتوم و سوالانا سرمایه گذاری کردم پول چهار برابر شد،میخوام هم وطنانم فرصت سوزی نکنن و و از فرصت اندک این بازار سود ببرن،و اینجا سر قبری که توش مرده نیست گریه نکنن،این ارز پشم نمی ارزه…