خواهشا اعداد و ازقام فضایی صادر نکنید از خودتون
اگه سه صفر از ساپلای کل کم کنن هر ده میلیون نات تبدیل میشه به ده هزار نات
و قیمت دلاری هم بشه ۰.۰۱ مارکت کپ ۶۲۰ میلیونی باید داشته باشه که امکان پدیره
هر ده هزار ضرب در دلاری ۰.۰۱ میشه صد دلار. یعنی هر ده میلیون نات کوین مساوی با شش میلیون و دویست هزار. و این قیمت خیلی خیلی بالاتر میره هم با توکن سوزی هم لیست صرافیای بزرگ و سرازیر شدن سرمایه سمت نات کوین
پس نتیجه میگیریم یه شت کوین بی ارزشه
که از فلوکی بونک و پپه هم بی ارزشتره
دوست عزیز لطفا از چیزی ک اطلاع نداری اظهار نظر نکن
نات کوین وقتی هیچ ارزشی نداشت دونه ای 0/0001 دلار معامله میشد بعد وقتی لیست بشه ارزشش کمتر شه ؟
فکر نکنم ۶۲۰ میلیون باشه. احتمال میره تا ۱/۵ میلیارد دلار باشه هنگام لیست شدن . عدد ۶۲۰ میلیون دلار برای این ارز با این حجم طرفدار و سر و صدا کردن به نظر من پایین هست . و چیزی که من رو مشکوک کرد تشکر تیم نات از پاول و ایلان ماسک و ویتالیک بود . چرا باید از ایلان و ویتالیک تشکر کنه ؟؟؟ آیا احتمال سرمایه گذاری این افراد هست ؟؟؟ از ایلان ماسک بعید نیست توی ارزی سرمایه گذاری کنه حدود ۳۰ میلیون ماینر داره . سی میلیون یعنی یه کشور
عیب نداره چیزی جمع نکردی میدونم حالت مساعد نیست اگه پروژه جدید بود حتما خبرت میکنم جا نمونی
عزیزم 40میلیون ماین کردم
شما دلت واسه خودت بسپزه
درسته،بنظر من حتی مارکت کپ بالای5میلیارددلار هم خیلی معقول و طبیعی خواهدبود.
یعنی هر ده میلیو نات کوین هزار دلار معامله میشد؟؟ منتظر باش یک دلار بشه ایلان ماسک رو بذار مرقب باغت باشه
فرقی نداره یک و نیم میلیارد دلار مارکت کپ هم میشه ۰.۰۲ ولی ساپلای رو تقسیم بر 35 میلیون ماینر کنی هر نفر یک میلیون هفتصد استخراج کرده که اصلا جور درنمیاد. من خودم ۱۴۰ میلیون ماین کردم. کلا استخراجای اصلی دست پنج میلیون نفره که نفری فقط ده میلیون استخراج کرده باشن
یعنی هزار دلار هر ده میلیونش؟؟ یعنی مارکت کپ شش میلیارد و نیمی؟؟