دوستان دیشب ی ارز خرید به خاطر حرف ی بیخود ۱۸ میلیون ضرر کردم میخوام جبران کنم کسی وجدان ارز خوب سراغ داره که بتونم جبران کنم دمتون گرم…
شما هنوز مدیریت سرمایه تون بلد نیستید رفتید مبلغ بالایی رو روی یه توکن بدون داشتن علم سرمایه گذاری کردین از این بع بعدم ادامه ندید فقط بد تر میکنید
ارزها فعلا منفیه
هرچی مونده بکش بیرون همینم یه جبرانه
فقط بیت کوین بخر هر ارزی بخری آخرش ضرر میشه یا به تخت پادشاهی میرسی یا به خاک سیاه ولی در کل به دید بلند مدت بخری برد کردی فانتوم ماتیک شیبا سولانا لینک کیک یونی وان فارسی نوشتم ببخشی
داداش، فعلا اوضاع قاراشمیشه ، دست نگه دار تا وضعیت بازار مشخص بشه
اولا،، باید علم معامله در این بازار رو داشته باشی،،وگرنه ارز خوب هم که باشه ما رو قله خرید زده باشیم میریم توی ضرر،،دوم،،،باید هیجانی خرید یا فروش نکنی،بدون علم وارد بشی:face_with_head_bandage:سر میشکنن:cry:،،،علم داشته باشی اینجا جیب خارجیها رو میزنی،،علم نداشته باشی خارجیها جیبتو میزنن:rofl:
اونوقت ما هم معرفی بکنیم میشیم بی خدا .
داداش باباز قابل پیش بینی نیست دیگه همه می دونن حتی بیت کوین هم شده چند ماه یه کله ریخته.
الان تمام ارزها نسبت به اخرین مفی که زدن چندین برابر شدن .
و هر وی بخری بازار یه اصلاح کویچک بخوره باز میری تو ضرر .
حالا اگه خواستیچند لحظه وقت بزار و در مورد پروژه blocx یه تحقیق بکن تو ۸ صرافی هم لیست شده ۱۶۹ میلیون سکه داره کلا و بلاک چین قوی هم داره یه ارز نو پا هست .
یا p3d هم باز بلاک چین داره مکس ساپلای ۱ میلیارد و در اینده یکی از پروژه های معروف حوزه RWA یا همون دنیای ولقعی میشه .
با اختیار خودت بخر ما هم نشیم بی خدا هر چند اینها شت کوین نیستند و هر دو کوین هستن اینده خوبی هم دارند
باید پله ای خرید بزنی یهو فله ای خرید زدی بازار ریزشی شده رفتی تو ضرر، ولی نگران نباش اگه پولشو زیاد لازم نداری بزار باشه دست بهش نزن اگه پولشو لازم داری همین الان برداشت بزن برو دنبال زندگیت
از این شاخه به اون شاخه نپر ضرر میکنی
برو رو ارز په په به احتمال زیاد یه سود 35 درصدی میده امشب
فعلا بازار هیچیش مشخص نیست همونو نگه دار بازار صعودی بشه همونم که داری کلی بهت سود میده
سلام
LTC با برچسب گذاری رسمی به عنوان یک کالا توسط CFTC، سود ده خواهد بود، ولی انتظار جهش نباید داشت. در افت خرید مناسبتر است.
شما که بخاطر حرف دیگران میخری بازم ادم نشدی … اقاجان ثوابش رو نداری یا نیا یا هالد کن طمع کار نباش
خیلی ک… خلی:rofl:
ارز ftt بر اساس شواهد در موقعیت خوبی قرار دارد
انتهای هدف قیمتی محدوده 44/52 دلار میباشد
بیبی دوج برای ۶ماه
میم کوین bome بخر
این هر وقت در جا میزنه یعنی قراره بیت کوین بریزه
دنبال ارزهای کوتاه مدت نباش
ریسکش زیاده