روی پرفایلم کلیک کنین میبینن 2سال 5ماه پیش یعنی سه ماه بعد از تولد بیبی دوج اولین کامنتمو موقع بیبی قیمتش 12صفر داشت گذاشتم اینجا گفتم بیبی دوج ضد تورمه رشد خوبی میکنه قصد هُپ پز دادن ندارم وقتی فهمیدم بیبی ضد تورمه خریدمش و منتظر موندم تا 2030منتظر میمونم و الان میم ضد تورم دیگه ک خرید های روزانه داره بالا میره بهتون معرفی میکنم قصد ندارم بگم چون خودم خریدم شمام بخرید ایرانیا دور از همه یه میم قبل پامپ ازش با خبر میشن یکی دیگه ضد تورم هست اسمش pepainu هست لگوی خوک سبز داره و تا الان 63درصد سوختگی داشته سوختگیش از بیبی بیشتره طبق داده های اسکای نت بزرگ ترین هولد کننده هاش کوینکس بایننس و مکسی هستن تو babydog سواپ هم قرارداد استخر نقدینگی داره از دستش ندین سال دیگه قیمتهای خوبی به خودش میگیره موفق پیروز باشی هموطن برات بهترینا ارزو میکنم اولین نفر که معرفی کرد بهت یادت باشه کی بود
من کامنتت رو زیر ارز پپه اینو خوندم
نوشتی برای اینکه این ارز رو نجات بدیم باید بریم زیر ارزهای خوب دیگه به شدت تبلیغش کنیم تا شاید کمی بالا بیاد و از ضرر در بیاییم
اقای محترم از ضرر در اومدن شما به قیمت ضرر کردن دیگران از خرید این ارز که معرفی کردی درست نیست
نکن این کار رو
دوست عزیز یکم پیام بخون با دقت گفتم برای معرفی میم باید تلاش توییتری کرد نگفتم نجاتش شما نخر ولی یادت بازم باشه کی بهت گفت این میم میره بالا
برو یوشی بخر از همه اینها بهتره حداقل تو یه زمینه فعالیت داره برای بازی طراحی شده که هم آن فی تی هست هم تو متاورس و هم تو وب تری الان هم با سقف قبلیش هشصد درصد فاصله داره
Yooshi
۱۲ تا صفر داشت و توصیه کرده بودی به خرید که الان باید خودت حاکم دبی بودی وقتی ۴ صفر کم کرده. چرا میخوای یه چی بگی قبلش حساب کتاب نمیکنی؟؟؟
2030 میرسه عایا …