دوستان عزیز لطفا کمکم کنیددددددد
هاوینگ بیت کوین یعنی چی
یعنی میریزه یا صعود میکنه
من تازه واردم نمیدونم جریانش چیه
کمکم کنیدددددددددد:sob:
همین رو گوگل سرچ کن خودت یاد بگیر و دنبال جواب آما ه نباش تا علمت بالا بره
هاوینگ تا الان بعدش صعودی بوده یعنی پاداش استخراج نصف میشه چن ماه بعدش صعود قابل توجهی داره
تو گوگل سرچ کن لعنتی
با ۲سال سابقه حیا نمیکنی کمک میخواهی:frog:تو الان باید به هزارنفر آموزش میدادی:frog:
بعد هاوینگ این
میره تو گونت:laughing:
با ۲سال سابقه نمیدونی هاوینگ چیست کمک میکخواهی:frog:بعد هاوینگ این:eggplant:
رو میکنند تو گونت:laughing:
انسانیت تو این مملکت مرد داداش.بارها کامنتایی مثل شما درخواست کمک کردن مردم به جای پاسخ فقط دیس لایک میکنن. هاوینگ هرچند سال اتفاق میوفته که تا الان فقط باعث چند برابر شدن بیتکوین شد ولی امسال نمیدونم چقدر زیاد بشه ولی قطعا میشه💚
اگر مارا گرفتی که جان هر کی دوست داری ولمون کن…اگر نه هاوینگ یعنی پاداش نصف شدن…برای بیت هم سختی استخراج شبکه اون نصف میشه اونوقت ظاهرا چون استخراجش نمی صرفه ماینرها را خاموش میکنند واین یعنی بیت جدیدی استخراج نمیشه و اونوقت هر کی بیت بخواد مجبور از همین بازار با قیمت روز خرید کنه که ظاهرا دارندگان هم قیمت را میکنند پول خون باباشون به اصطلاح و بولران شروع میشه اگر مثل ۴ سال قبل و قبل ترش باشه و شانس ما رکب نزنند و همه چی برعکس نشه
به نظر من نیا داخل این بازار …سه سال بیشتره من رو روانی کرده تمام زندگیم رفته
تمام احساسات روزاانه من با نمودار بیت کوین کم و زیاد میشه
نیا داخل این بازار نابود میشی
دو ساله اینجا عضویی تازه وارد چیه
پروفایلتان می گه دو سال پیش عضو بودی ، چطور تازه واردی ؟
کمی جستجو درگوگل وآموزش بهترین پاداش برای شما .هاوینگ یعنی چی یعنی ماین نکردن و کمتر شدن بیت وبالارفتن قیمت
هاوینگ یعنی نصف شدن ظرفیت استخراج مثلا اگر تا الان روزی یک بیت کوین میشده استخراج کنیم بعد از هاوینگ میشه روزی نیم بیت کوین و این یعنی هزینه استخراج بالا میره و باعث زشد قیمت میشه
سلام.
توی گوگل همه چیزرو نوشته
خارمغزتو …این همه آدم برات توضیح دادن این بازار واسه بچه مدرسه ها نیست نیا سمت اینجور چیزا😠
مثلاً حساب کن ی نفر حالا مثلاً ساسان هر روز ۱ ساک میزد ولی از فردا هر دو روز ی ساک میزنه در نتیجه نصف میشه