این جناب میثم که اصلا پیداش نبود وقتی سوختیم به پای این ارز تا بشه ۱ دلار حالاکه شده نظر قطعی میده مگه بازار به حرف شماست:neutral_face:
نه جانم مارکت ب حرف من و شما نیست…
اگر هم مطلبی درج میکنیم سیگنال یا تارگتی هم نیست برای معامله…
صرفا اطلاعاتی هست ک قرار میدیم همین زیاد جدی نگیرش
اما راجب مطلب دیگه ک سوختی پای این ارز لازمه بدونی نسبت ب جریانات مالی اونم در زمینه کاری ک نوسان زیادی داره و گرداننده اون کار یا مارکت هم نیستی تعصب خاص آنچنان نداشته باش و با عقل فهم درک استراتژی خودت بهترین تصمیم بگیر نهایت از دیدگاهای دیگران صرفا جهت اطلاعات عمومی میتونی استفاده کنی نه برای تصمیم گیری…
ولی اینکه من کجا بودم این مدت باید بگم اونهای که با من در تماس ارتباط بودن یا توی گروهای ک زدن ساختن موارد مطالبی ک نیاز بود فکر میکردیم مفید هست گفتیم دادیم نوشتیم…
اینجا هم دیشب اتفاقی پیام گذاشتم دیدم تایید شده ظاهرا اکانتم در اینجا تعلیق بود و بارها بارها تلاش شد پیام قرار دادیم و مکاتباتی هم با پشتیبانی شد پاسخگو نبودن…
در نتیجه من ب شخصه گاهی کامنت میزارم اینجا صرفا تارگت های ک ب قیمت نزدیک هست درج میکنم
ک اگر کسی خواست برسی کنه شاید شایدشاید محدوده قیمتی بهتری بتواند برسی کند در نظر داشته باشد…
زیاد حساس نشوید
بازارهای مالی به ساز من و شما نیست ولی میشود رصد کرد بهترین شرایط برای اهداف استراتژی ک داریم پیدا کنیم…
سلام دوستان. من یکی از افرادی هستم که طی این دو سال با آقا میثم در ارتباط بودم و باید بگم حدود ۶ ماه پیش که من فانتوم داشتم و روی ۳۰ سنت بود بهم گفتن که میاد تا ۷۰ بالاتر. و بعد از چند ماه همین شد. متاسفانه من صبر نکردم و با قیمت پایین فروختم. بعد از اون باز تحلیلی ک کردن درست بود و اومد بالای ۱ دلار. حالا دیگه اگه کسی اعتماد نداره چون کار نکرده باهاش و در جریان خیلی چیزا نیست. موفق باشین همگی.
لطفا اگر راه ارتباطی دیگه ای جز اینجا هست برای این که در جریان تحلیل هاتون قرار بگیریم بفرمایید.