این بماند به یادگار الان هفته ی ۹ یعنی نه هفته بیت کویین نتونسته محدوده ۷۳٫۵۰۰ هزار رد کن من فاز اونایی که دیس لایک میکنن نمیفهمم اکثرا تازه واردن این بماند به یادگار نمیگم بیت میریزه ولی میگم به هیچ عنوان بیت به محدوده ۸۰ یا ۸۵ نمیرسه حالا هی دیسلایک کن بابا سود گرفتی بکش بیرون ببین بعد هاوینگ بدبخت نشی نوش جون اونایی که سود گرفتن کشیدن کنار دست به نقد افرین بازار دنبال شما نیست دنبال اونایی که ملیونی و میلیاردی خرید میکنن بعد پامپ و سبز شدن کندل ها هالا هی دیس بزن ۱۰ روز مونده به هاوینگ اگر محدودت ۷۵ تونست رد کنه این خط این نشون اینم امضا
ببند ک و ن ا جوان مرد دلت به حال خودت بسوزه
به تو ربطی نداره، تو بفروش دکمتو بزن هررررررری
ببخشید شما اگه 4 سال پیش تو بازار بودی با این تفکری که داری میگفتی بیت نها یتا تا 20 هزار تا بیشتر بالا نمیره…
عزیز برادرخاطر جمع باش بیت تا 1میلیون دلار هم بالا میره ولی در طول گذشت زمان نه یک ماهه یا یک یا دوساله…
شاید تا 10 سال دیگه به قیمت 1 میلیون دلار هم برسه…
مهم گذشت زمان و پذیرش ارزهای دیجیتال بین دولتها واستفاده از ارز دیجیتال در کشورهای مختلفه…
هر چه پیش میره کشورها و دولتهای بیشتری از ارز دیجیتال در امور اقتصادی و خرید وفروشهاشون استفاده میگنند واین باعث افزایش قیمت ارزها بخصوص بیت واتریوم و ارزهای معتبر میشه…
چیزی که مهمه گذشت زمان و قبولی ارز توسط دنیا بخصوص دولتها ست و هر کسی زودتر با این سیستم آشنا بشه مطمئن باش موفق تره…
سلام وقت بخیر. من کسیو ندارم که این به این سوالم یه پاسخ اساسی بده. شما که اظهار نظری داشتین و گویا صاحب نظر هستین. خواستم تو این زمینه کمکم کنید.
یک ارز رو از صرافی بخای بدی به تراست. از شبکه خصوصی و تخصصی خودش بدی بهتره یا شبکه BEP20 ؟؟
ممنون میشم عنایت داشته باشین راهنماییم کنید
با گذشت زمان پراید از ۵ ملیون شده ۴۰۰ ملیون طبیعی من روند کوتاه مدت میگم که خیلیا منتظر بیت کوتاه مدت ۱۵۰ هزار دلاری هستن بنظرم تا سه سال دیگ تارگت ۱۵۰ میزنه بیت