اقا از کف که سه دلار بود تا دوازده دلار رفت بالا که میشه چهار برابر دیگه باید چهکار بکنه این بد بخت یه روز بشه که حسرت بخورین چرا فروختین به قیمتش نگاه نکن به کیفتش نگاه کن کدوم ارزی به قابلیت این ارز میرسه چهار سال پیشم همه همین میگفتن چرا بالا نمیره همه فروختن بعد میگفتن بازار منتظر بود من بفرشوم هم فروختم رفت بالا نه عمو اینجوریام نیست صبر داشته باش باز پولکدات سر زبون همه بیفته
به کیفیتش نگاه کن چیه امدی تو این بازار که با پولت کار کنی مگه مبل یا لوازم خانگی که کیفیت داشته باشه من پولکادات خریدم دیدم تو دوتا پامپ اصلی بازار تکون نخورد دوج گرفتم ۳۰۰ملیون سود کردم حالا زمانی که پولکادات خبری داشته باشه میرم سراغش قرار نیست پولت بخوابه چون پروژه ای خوبیه .کاردانو هم عالیه ولی پدر هولدراش ۳سال در اومده
موضوع کیفیت با طمع کاری خیلی فرق داره خان از کامنتت فهمیدم آدم طمع کاری هستی شاید یک جا بهت دهان شیرینک داده مارکت ولی همین طمع کاریت به صفر میرسوندت این مارکت جای آدم های طمع کار نیست
عین حقیقت متاسفانه یسری احمق نمیفهمن اینو فاز دانشمند برداشتن واقعیت اینه ارزی ک سود نده پدر مادرشم نگهش نمیدارن چه برسه هولدرا مخصوصا ارزی مثل دات با این تورم وحشتناک و روزی یه میلیون سکه اظافع کردن پروژش وقتی هولدرا ناامید بشن بکشن بیرون ازش فوق العاده مستعد سقوط آزاده بالاخره سرمایه گذار هولدر انتظار سود داره و آستانه تحمل دات کلا دو ساعت هم ۳.۹ دلار نبود نمیدونم اونایی ک فاز برداشتن ۴ برابر از کجا در میارن بخدا اگه اینا وجود داشتن ک خرید بزنن فقط چرند میگن دات ۷ برابر با سقفش فاصله داره یعنی شما مارکت کپ الانش با ۱۳ بیلیون رو ۷ برابر کن با تورم و سکهایی ک میده هروز بیرون باید بشه مارکت کپش ۱۰۰ میلیارد تا به سقف برسه بعد شما ببین قبلا با مارکت ۳۵ بیلیون سقف زده بود تو مارکت کپ کل کریپتوعه ۲.۹ تریلیون اما الان با همون مارکت کپ کل ۲.۹تریلیون کلا ۱۳ بیلیون حجم داره این یعنی پسرفت یعنی خطر یسری نادون نمیفهمن آوالانچ تون شیبا دوج چجوری از روش رد شدن و همینجور داره به چوخ میره هرروز حالا تو هی بشین بگو دات فلانه قویه مگه میخوای زن بگیری یا ازدواج کنی باهاش اسکووووووول