دوستان دقت کنید … من تقریبا هر روز چند بار جدیدترین تحلیلها و اخبار مرتبط با این ارز رو بشدت دنبال میکنم … شک نکنید تا سه ماه آینده قیمتی چند برابری رو شاهد خواهید بود و تا پایان سال میلادی صحبت اکثر کارشناسان بین ۱ تا ۱.۵ $ رو خبر میدن … یعنی هر شخص تنها ۳۰۰۰۰ وینک داشته باشه به اولین میلیارد تومان خودش دست یافته … این ارز واقعا فوق العادس … شما این سرمایه رو رو هر ارز بالایی هولد کنید نمیتونید ۷ ماهه به همچین سودی برسید … عزیزان مرغ هم که تخم میزاره سی و چند روز رو تخماش میخوابه تا جوجه بشه … عجله نکنید برید رو … تا نتیجه بده
داداش گلم ایول به تحلیلت..بچه محل خودمی دیگه
ایشالا هممون پرسود باشیم❤
بسیار تحلیل منطقی بود من قانع شدم🤔
عزیز من خودم تعداد بالا دارم از ۵ تومن تا الان ولی داداش آخه ۱ دلار تا پایان سال افسانه محسوب میشه خدایی کدوم تحلیلگر اینو گفته آخه🤔
دوست عزیز حالا تحلیلت که امید بخشه و خوشحالم کرد اما لطف میکنی منابعت را هم ذکر کنی
ممنونم
از چه منابعی استفاده می کنید؟
سلام ۲۱ روزه جوجه میده زیاد ش نکن
من که ۴۲۶۰۰۰دارم چقد میشه؟
داداش خیلی خیک کلاغ چهل کلاغ موج میزنه تو حرفات،… مرغ هم سی و چند روز نمیخوابه رو تخم، و تنها ۲۱ روز میخوابه رو تخم
وقتی هیچی نمیفهمی و فقط هر چی دوس داری مینویسی این اگه یک دلار بشه ارزش کلش از بیت کوین هم بیشتر میشه
داداش بیت کوین هم به این قیمت نمیمونه
دوست عزيز ١ دلار كه بعيد ميدونم .ولي شخصا چيزايي كه واسه خودم اتفاق افتاد اينكه ارز چيليز قيمتش ٦٥٠ تومن بود من ٤ ماه پيش نوسان ميگرفتم ازش و حتي هولدشم كردم ٢ ماه ولي بخاطر كم صبري با سود ناچيزي فروختم و اين ارز به ٢٢٠٠٠ هزارم رسيد چيزي حدود ٤٠ برابر طي ٢ تا ٣ ماه .و همچنين ارز dreep كه در اسفند ٩٩ خريدم ١٨٥ تومن و اومد پايين رو ١٧٠ تومن به ضرر فروختم و اين ارز به ١٠٠ هزار تومن هم رسيد يهو چيزي حدود ٥٠٠ برابر واقعا باورم نميشد !!! پس در دنياي كريپتو امكان خيلي اتفاقات هست برنده كسي كه صبر كنه تو اين بازي .دوستان اين ٢ تا ارز رو مي تونيد از رو نمودار قيمت خودشونم ببينيد تا باورتون بشه .موفق باشيد .
بیشتر امید دادن به خودت بود این پیامت😄اکثرا سنگین داریم این ارز رو ولی منطقی نگاه کن
سنت میگفتی یه چیزی:roll_eyes:
داداش مرغ۲۱روز رو تخماش میخوابه
اون خروسه که هر شب رو تخماش میخوابه:rooster:
احتمالا ما خواب بودیم این قیمتهایی که میگی رو ندیدیم
درصورتی که بیت کوین بره روی 140 هزار احتمالش هست
قبلش توکن سوزی داره