ایمیل های جعلی تراست والت

مواظب باش حسابت خالی نکنن

دوست عزیز 12کلمه خصوصی فقط باید خودت داشته باشی به هیچ عنوان به کسی نده اینجور افراد میخواهن کیفت خالی کنن اصلا ربطی به ایپی نداره کلاهبرداری هست مواظب باشید

کلاهبرداریه.به هیچ عنوان کلمات بازیابی رو نفرستین.چون هک‌میشین.

این روش جدید کلاهبرداری هست مراقب باشین تراست رو وقتی برای اواین بار که نصب میکنین به هیچ وجه از شما آدرس ایمیل نمیخواد و هیچ گاه به شما ایمیل نمیزنه پس مراقب کلاهبرداران باشین و هیچگاه رمز یا کلمه های بک آپ خود رو در اختیار کسی قرار ندین

کلاهبرداری هست
حتی اون خدا با خداگریش اومد گفت کد 12 رقمی تراست ولت یا اتمیک رو بده بهش نده

و هیچوقت تیم تراست از شما اینو نمیخان

مراقب باشید

هک میشی رمزتو ب کسی نده

داداش کلاه برداریه مواظب سرمایت باش
ادمین تایید کن بدبخت نشه

دوست عزیز احتمال داره کلاه برداری باشه تو یه کیف پول دیگه بساز هرچی داریو انتقال بده اونجا به ریسکش نمیارزه

کلاه برداری .اهمیتی نده

میخوان کیف پولتو خالی کنن تراست والت موقع ثبت نام ار هیچ‌ کاربری ایمیل و شماره نمیگیره مواظب باش دوازده کلمه رمزتو در اختیار هیچ کسی قرار نده به هیچ عنوان

می خوان هکت کنن

صددرصد کلاه برداریه اصلا نفرست

کلاه برداریه اصلا چیزی نفرستی

سلام به هیچ عنوان رمزحسابت نفرست کلاهبرداریه

کلاه برداریه رمزتو میگیرن کیفتو خالی میکنن ،اصلااا ن لینکهای ناشناخته رو باز کن ن همچین ایمیل هایی رو

نفرست داش من یه بار این اشتباه رو کردم و کل ارز هام رو بعد 24 دقیقه دزدیدن

سرکارش بزار و ۱۲ تا کلمه الکی واسش بفرست

۱۲ کلمه الکی واسشون بفرست..تا دهنشون سرویس بشه..

سلام برادر داستانش کلاهبرداری چند روز پیش هم برای خودم پیش آمد و خیلی هم اتفاقاً ترسیدم و فکر کردم واقعا همچین کاری می کنند این ایمیل از طرف تراست والت ساپورت تیم برای شما می آید که اصلاً مربوط به کیف تراست نیست ایمیل جعلیه خیلی مراقب باش از من هم دقیقاً همین خواسته را داشتند و همین تهدید رو کرده بودند هیچ اهمیتی ندارد ایمیلشون رو هم بلاک کن
این هم متن ایمیلشون :
trust wallet support team
سلام عزیز حدس می زنیم کیف خود را با چندین IP یا فیلتر شکن یا از کشورهای غیرمجاز وارد کرده باشید. موجودی حساب شما در معرض خطر و قابل دسترسی است. ما چاره ای نداریم جز اینکه حساب شما را به روز کنیم یا ببندیم. برای به روزرسانی و دریافت کد جدید ، لطفاً کد بازیابی قدیمی خود را برای ما ارسال کنید. در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد. رفع تعلیق شامل قوانین بین المللی خواهد بود.
به دیگران هم اطلاع رسانی کنید

بله درسته دقیقن برای من هم همین متن را فرستاده