سلام دوستان، من میخواهم یک میلیارد واحد SHIBA از هات بیت بخرم، دوستانی که تجربه دارند لطفآ راهنمایی کنند چنانچه با توجه به کارمزد پایین ترون (یک واحد) ترون بفرستم هات بیت و تبدیل به تتر کنم و شیبا بخرم هزینش کمتره یا مستقیم تتر ارسال کنم که کارمزد شبکش (بیست تتر) هست. چون تابحال از هات بیت خرید نداشتم و نمیدونم کارمزد تبدیل ترون به تتر چقدر کم میشه.ممنون از راهنمایی دوستان و تندرست و پر سود باشید. ادمین لطفا تایید کن. ممنون.
ترون چرا
تتر بفرست رو ترون
سلام دوست عزیز، به صرفه ترین کار همینه که ترون بگیری و در هاتبیت تبدیل به تتر کنی بعد ارز رو بخری
سلام بهترین راه اینه ترون انتقال بدی هات بیت بعد اونجا تبدیل به تتر کنی و شیبا بخری اینجوری کارمزد کمتری میدی
تتر تو شبکه تی آر سی 20. بفرست کارمزدش یک تتره
یا ترون یا تتر TRC20 جفتس ارزونه. 20 تتر رو ولش کن
تتر رو بروی شبکه ترون بخر که هزینش 1 دلاره بفرست هات اونجا تبدیل کن به شیبا
ترون بفرستی کارمزدش کمتره کارمزدش میشه ۰.۰۱
بعد تبدیل به تتر که هزینش میشه ۱ ترون بعد بذاری تو همون هات بیت بمونه چون کارمزد انتقال به ولت زیاد میشه بعد که قیمتش رفت بالا همونجا با تتر چنج میکنی دوباره ترون میخری انتقال میدی هر جا که خواستی این کمترین کارمزد ممکنه ادمین جان لطفا تایید کن کار ی سریا راه بیافته دمت گرم
سلام شما تتر هم بفرستی هات بیت هزینش ۱ تتره کی گفته ۲۰؟!؟
تتر ترونی بفرست
سلام دوست عزیز ،ترون بفرست خیلی هزینه ش کمتره اما تتر اگه بفرستی کارمزدش خیلی بالاست متاسفانه اولین بار من تتر فرستادم خیلی ضرر کردم اما بعدن از شبکه ترون با استفاده از تایپ دوستان وارد شدم خیلی حال داد ،دم دوستان خدایی گرم خدا خیرشون بده
عزیزم اگه رو شبکه یtrc20 بفرستی یک تتر میخواد
شماتتربفرست به هات بیت باتترات خرید بزن.تترشم لازم نیست حتمن برپایه اتریوم یا(erc20)باشه ک کارمزدانتقالش ۲۰تترهست.شمامیتونیدتتربرپایه ترون یا(trc20)انتقال بدیدب هات بیت ک هزینه انتقالش یه تتره وباهمون خریدتونوبزنید
اگه تتر هم میخوای بفرستی روی شبکه trc20 بفرست روی شبکه ترون هست کارمزدشم یک دلار ولی ترون هم بفرستی خوبه چون ترید توی هات بیت کارمزدی نداره ساید ۱۰ سنت
سلام، تتر رو روی شبکه trx بفرستید برای آدرس hotbit که کارمزدش میشه یک تتر و بعد شیبا بخرید. من این کار رو کردم.
سللم بله دقیقا این بهترین روش هست،ترون بخرید به هات بیت منتقل کنید و به تتر تبدیل کنید و تتر رو شیبا بخرید،ادمین زود تایید کنید دوستمون به جواب برسن
تتر با شبکه trc20 بفرست هزینش 1 تتر میشه
خدایا اینا چرا اومدن تو ارز دیجیتال از کجا اومدن خدایا چی میخان،،
ترون بفرست . بهتره . من همیشه ترون میفرستم هات بیت
سلام
تتر trc20 بفرست