سلام من چطور میتونم ارز دیجیتال بخرم و کجا باید ثبت نام کنم میشه راهنماییم کنید
اول آموزش ببینین اینجا مثل بورس نیست.. به سیگنال ها اعتماد نکنین.. اینجا یه شبه پولت صفر میشه😉
سلام، لطفا آموزش ببینید و وارد شوید ، ورود بدون آموزش مثل قمار میمونه، در صورت عدم امکان، در گوگل سرچ کنید.
صرافی تاپ چنج..تراست ولت
از صرافی ایرانی فینیکس و نو بیتکس میتونی بخری و این که جز چهارتا ارز لایت کویین و بیت کویین و اتریوم و بایننس نگیر باید پشتوانه و تکنولوژی پشت پول رو بررسی کنی
یکم وقت بزارید تو سایت ارز دیجیتال مطالب کاملا توضیح داده،موفق باشید
یا از صرافیها بخر یا از اشخاصی ک اگهی فروش میدن میشه خرید ولی در اصل نیاز به دانش کافی داره که کلاه برداری نکنن چون اطلاعات نداشته باشی میتونن پولتو بگیرن و چیزیم ندن
سلام…ببین اول تویه صرافی ارز دجیتال ثبت نام .احراز هویت کن …صرافی ارز دجیتال کریپتو لند. روبرا شروع ثبت نام کن هم ایرانی هست ونزدیک ۱۰۰ارز روپشتیبانی میکنه ثبت نام هم بصورت انلاین واز طریق گوگل هست فضای برنامش هم مثل ایزی تریدر …بورس. هست وبرای راه افتادن توبرنامش روش خرید وفروش ووارز پول رواموزش میده. …هزینه یه صلوات بفرس…یاعلی
میری تو سایت btc. Fork ثبت نام میکنی، بعدش منتظر میمونی تا برات اس ام اس بیاد، وقتی اس ام اس اومد میری صرافی ثبت نامتو کامل میکنی. کپی شناسنامه ، کارت ملی، سه قطعه عکس
عزیزجان راحت ترین کار ثبت نام در یکی از صرافی های ایرانی است که از طریق سایت می توانی ثبت نام کنی و بعد خرید و فروش
البته صرافی های خارجی بهتر هستند ولی نیاز به فیلترشکن اصلی داره و برای مبتدی ها سخت تر است
توی گوگل سرچکن
سلام
شما باید از صرافی خرید کنی و یک کیف پولم داشته باشی
و بهترین راهم خرید از صرافی های انلاینه
بعضی از صرافی های آنلاین مثله top change کیف پولم داره
که من پیشنهاد همین top chabge ه
سلام از ارز دیجیتال فروشی
سلام
ازصرافی خارجی یاایرانی معتبر، درگوگل سرچ کنید صرافی ارزدیجیتال، مطالعه کنید متوجه میشید.
برو یه صرافی احراز هویت کن یه کیف پول هم رو گوشیت یا لپ تاب نصب کن خرید کن
میدان گمرک خیابان اسلامی پلاک ۱۴۵
سلام دوست عزیز.
ابتدا باید در یکی از صرافی های ایرانی ثبت نام کنید و بعد با واریز ریالی حساب تون رو شارژ کنید و بعدش میتونید خرید و فروش رو آغاز کنید.
توصیه میکنم قبل از ورود به این عرصه ابتدا تحقیق و تفحص کنید و بعدش در مورد ارزهای دیجیتال مطالعه کنید، سپس آموزش های لازم رو ببینید، آنگاه با سرمایه اندک وارد بازار شوید و کسب تجربه کنید و اگه به جمع بندی رسیدید که میتونید تو این زمینه موفق باشید به صورت پله ای سرمایه تون رو افزایش بدید و حالشو ببرید.
شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید.
یا حق
تو گوگل سرچ کنین،صرافی های ایرانی برای خرید ارز دیجیتال
الان دیگه وقتش نیست
توی گوگل سرچ کنین صرافی ارز دیجیتال. کاملا راهنماییتون میکنه