سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

همین دوج کوین هسش یعنی الان میردبالامیرسدبه ۲۱۰نگه دارم

210 به ریال یا دلار من این عدد متوجه نمیشم

بله به ریال میگم خدمتون

1 لایک

من ایران نیستم :grinning_face_with_smiling_eyes: اگر میتونید به دلار با من صحبت کنید چون فقط ارز ها را دلاری رصد میکنم

ببخشیدمعذرت میخوام به ۱۳سنت میرسدتواین دوروزه یانه میریزدمیادزیر۱۱سنت الان که قیمتش هسش

یک سر به تاپیک نتایج خیره کننده سیگنالها بزنید تا متوجه بشید

تحلیل دوج هست داخل اون ولی سایه جنگ رو هم در نظر بگیرید وگرنه روند تا خط ابی هست

فلزات گرانبها بار دیگر شاهد سقوطی سهمگین بودند. قیمت طلا به زیر ۴۸۰۰ دلار رسید و با از دست دادن ۱۷۰ دلار در روز، ۳.۴۶ درصد کاهش یافت. قیمت نقره نیز در مقطعی بیش از ۱۶ درصد کاهش یافت و به زیر ۷۵ دلار رسید. این افت شدید عمدتاً ناشی از کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه و جاهای دیگر، همراه با داده‌های اقتصادی انعطاف‌پذیر ایالات متحده بود که تقاضای دارایی‌های امن را کاهش داد. تحلیلگران هشدار می‌دهند که این ممکن است “اولین بازگشت واقعی” پس از ماه‌ها حرکت صعودی یک طرفه در فلزات گرانبها باشد. تحلیلگران، حمایت کوتاه‌مدت طلا را در ۴۷۴۵ دلار شناسایی می‌کنند. شکست به زیر این سطح می‌تواند ضررها را به سمت حمایت حدود ۴۶۰۰ دلار افزایش دهد. در روند صعودی، مقاومت‌ها در ۵۰۲۰ و ۵۰۹۰ دلار دیده می‌شوند. برای نقره، حمایت کوتاه‌مدت در ۷۱.۳ دلار و حمایت بیشتر در حدود ۶۴.۵ دلار قرار دارد. سطوح مقاومت قابل پیش‌بینی ۸۳.۶ دلار و ۹۲.۲ دلار هستند.نوسانات شدید اغلب فرصت‌های معاملاتی مشخصی را به همراه دارد. به شما یادآوری می‌کنیم که هنگام استفاده از چنین فرصت‌هایی، لطفاً همیشه با تعیین سطوح مناسب سود و ضرر، مدیریت ریسک را در اولویت اصلی خود قرار دهید.

سلام داداش،خسته نباشی

میشه لطفا یه تحلیل کامل از skl بذارید برام؟

سلام آقای اکبری تا۶۷۰۰۰بیت کوین رف اومد بالا به نظرتون صبرکنم فردا کندل هفتگی بسته بشه یا الان میشه خریدکرد؟

1 لایک

سلام خوبی الان شرایط طلا جوریه که می‌تونه حرکت بالاتر بزنه الان اصلاح داده ولی نوع حرکت صعودی نشون میده

سقف 5100شکسته بشه مشخص میکنه تایید صعود هست

1 لایک

تحلیل شاخص در نقطه تکمیل پیش‌بینی API3
:

:high_voltage: OBV 187.6K نشان‌دهنده تجمع شدید با فشار خرید انفجاری است که ساختار بازار را تحت‌الشعاع قرار داده است. خوانش‌های نهایی تجمع OBV حجم استثنایی بالاتر از تعادل قیمت پایه را نشان می‌دهد.
:rocket: Stoch 71.60 نشان‌دهنده ظهور احساسات صعودی با نزدیک شدن به مقاومت است. خوانش‌های محدود استوکاستیک صعودی فاصله آماری متوسطی از تعادل پایه را نشان می‌دهد.
:magnifying_glass_tilted_left: EMA 0.352 گسترش نمایی شدید با پتانسیل رالی بی‌سابقه و گسترش حجم را برجسته می‌کند. جدایی بحرانی EMA پیش‌بینی پیشرفت قیمت سهموی را دارد.
:high_voltage: SMA50 0.35 حمایت استثنایی میانگین متحرک با پشتیبانی نهادی را نشان می‌دهد. موقعیت بحرانی SMA را توصیف می‌کند که حرکت صعودی غیرقابل توقف را نشان می‌دهد.
:fire: DEMA 0.353 آستانه دوگانه نمایی بحرانی را برقرار می‌کند! هموارسازی پیشرفته کاهش نوسانات ناگهانی در حالی که حساسیت جهت‌دار را حفظ می‌کند. استراتژی‌های حرفه‌ای از مزیت DEMA بهره می‌برند. هم‌راستایی صعودی اوج با رشد بی‌سابقه و تأیید دوگانه نمایی را نشان می‌دهد.
:fire: Volume 33.4K معاملات استثنایی با سیل نقدینگی را ارائه می‌دهد. حجم قدرت آماری معاملات را نشان می‌دهد که شدت مشارکت قابل توجهی در پارامترهای قابل توجه دارد.
:bullseye: CMF 0.244 هم‌راستایی پول شدید با پیامدهای بی‌سابقه و حداکثر شتاب پتانسیل را نشان می‌دهد. موقعیت بحرانی CMF با نیروی انفجاری و حداکثر حرکت سرمایه را ارائه می‌دهد.
:gem_stone: SMA 0.351 معیارهای قدرت روند استثنایی را نشان می‌دهد! میانگین متحرک حمایت قابل اعتماد را فراهم می‌کند در حالی که قیمت بالاتر می‌رود. پول حرفه‌ای ارزش را در این سطوح تشخیص می‌دهد. حداکثر قدرت SMA را نشان می‌دهد که به پیشرفت قیمت سهموی با فشار خرید پایدار اشاره دارد.

Skl فعلا رسیده به اصلاح اگر روند صعودی باشه این تکون می خوره

سلام دوست عزیز.از من میشنوی این تحلیل ها رو گوش نکن.اینارو به خودت میگم.بازار رو این نوشته های گل درشت نمیچرخه بخدا…

من متوجه نشودم یکم ساده تر توضیح بدید