سلام به تمام دوستانی که از بنده حمایت کردند به پاس قدردانی از شما یه گروه کوچکی تشکیل دادیم دوست داریم همه با هم در کنار هم سود کنیم اگر تمایل داشتید و بنده رو قابل میدونید داخل گروه هاب این متن رو پیدا کنید تا با هم از این بازار لذت ببریم منتظر شما عزیزان هستم
با عرض سلام و درود ، چطور میشه وارد گروه شما شد یا اینکه چطور میشه از راهنمایی هاتون استفاده کرد؟
هر سوالی دارید در خدمت دیوار شهریار هر روز هم هستم داخل هاب سوال دارید مطرح کنید
باسلام وخسته نباشید اینطور که پیداست شما گروه خوبی هستید پیشنهاد میکنم برای هرهفته یک ارز رو که پتانسیل خوبی داره حالا اسپات یا فیوچرزبانقاط ورود وخروج وحد ضرر والبته با دید پیشنهادهایی خواست خودش هم برسی کنه ومعامله کنه.باسپاس از زحمات شما
ما هدف بزرگی داریم یکم شرایط ایجاد این شرایط سخت هست پله پله داریم میایم جلو انشالله از روزهای اینده اتفاقاتی خواهد افتاد که کمک های ما به کل دوستان برسه و در دست رس باشیم
با سلام و عرض ادب من ارز کاردانو دارم. متاسفانه دو روز پیش در 0.8236 فروختم الان خیلی ناراحتم چون رشد داشته و قیمتش به حدود 0.89 رسیده. من الان چکار باید بکنم ایا خرید کنم یا صبر کنم. ممنونم اگر کمک کنید. ارزوی تندرستی ذارم
اسپات کار هستید
یا فیوچرز کار میکنید
من متاسفانه اطلاعاتی در خصوص اصول فنی و تحلیل ندارم
اسپات یعنی خریدن در کمترین قیمت
و فروش در بهترین قیمت
فیوچرز یعنی پیشبینی قیمت
پس من قصد انجام اسپات رو داشتم. فکر کردم میاد پایین تر که دوباره خرید کنم ولی الان رفته بالا متاسفانه. میشه لطفا بفرمایید که جکار کنم؟
عذر میخام به نظرتون قیمت کاردانو دوباره میاد پایین روی همون قیکمت 0.8236 که من مجددا خرید کنم؟ ممنونم از محبت شما
باید تحلیل بشه بعد اعلام میکنم که کجا جای خوبی برای خرید چشم
یک دنیا ممنونم واقعا خیلی خیلی کمک یزرگی می کنید. پس من فعلا صبر می کنم. بسیار ممنونم
بهترین ارز برای هولد بلندمدت