واقعا این چند روزی که دوج شروع کرده به بالا رفتن شاید غمگین ترین ادم من باشم .دو ماه باهاش بود اما بالا نمیرفت یا اگه میرفت باز میریخت تا این که فروختم.یه هفته بعدش شروع کرد بالا رفتن.الان حسرت دوج هاما میخورم که فروختم .اینم قسمت من بود
دوباره خرید بزن دوج جاش بالاتره کل دنیا صحبت دوجه
دقیقا من خودم ۵۰۰۰ تا داشتم وای دوستم ۵۰۰ هزارتا داشت ۴۰ تومان دو سال پیش خریده بود آخرش خسته شد ۲۰۰۰ الی ۳۵۰۰ فروخت
قسمت نیست دوست عزیز تجربه میشه
حتی حرفه ای ها هم یجایی عجله میکنن مثل ما
ولی در کل موفقیتها همون فرصتایی هستن ک از دست ادما عجول به دست ادمای صبور میرسن
میخرم هر چی داری
در اصلاح بخر و هولد کن.دیر نشده
منم سی هزار تا هزار تا دوج داشتم لامصب اصلا تکون نمیخورد فروختمش باینانس و بی تی تی خریدم. ولی شانس من اونا ریزش کردند این دوج عین تازی دوید از همه زد جلو. شانس منه. هر ارزی که میفروشم فرداش اوج میگیره عین موشک میکنه و هر ارزی میخرم یک ساعت بعد سقوط ازاد میکنه.
دوباره بخر دوج تارگتش یک دلاره
بس فگری:rofl: خوب شد فروختی
فدای سرت هروقت ماهی رو از اب بگیری تازست
اشکالی نداره، خودتو ناراحت نکن عوضش از این تجربه استفاده کن. و خب اینو یادت باشه این چیزا جز واقعیت این بازاره. خوبیش اینه اگه خیلی سود نکردی ضرر نداشتی
بازم میریزه میخری هدفت الان فقط بیت تورنت باشه که مثل دوج میره بعد که بیت تورنت بالا رفت میتونی بفروشی بعد اصلاح دوج بخری عجله نکن
سلام من هم همینطور😞
سعی کن بیشتر بخری تا بفروشی
باید سریع باز میخریدی توی ۲۰درصد بالاتر بازم ارزش داشت که بخری
قسمتت نبود ..صبر نداشتی .
نگران نباش خیلی مثل تو بودن
درضمن غصه پول نخور
الان بخر
همیشه وقت هست
bnbوxrp
چند روز دیگه پامپ میکند
باز دیر نشده دوج را هروقت از اب بگیری تازه هست
من رو بگو که روز قبلش فروختم به قیمت ۱۹۰۰
پولشو لازم داشتی؟ اگ پولشو لازم داشتی ک هیچ وگرنه خب باید صبر میکردی من ی بار قبل از پامپ هشتصد درصدی که زد رو سیصد درصد خروج زدم و پشیمون شدم ولی بعد ک ااومد پایین خریدم ریختم تو کیف پول گفتم اینو عمرا بفروشم تا چند سال همیشه اگ وسوسه میشی بریز تو کیف پول اونجا باشه کمتر به سرت میزنه بفروشی بری تو یه ارز دیگه