نگهداری و صبر در بازار

من دو هفته پیش به حرف یه تحلیل گر مثلا حرفه‌ای اومدم وینک خریدم ، با قیمت ۷۲ تومن خریدم ، گفت طبق تحلیل خودم تا ۱۰ روز دیگه ۱۰۰٪ سود میده ولی برعکس شد ، الان دقیقا ۷۰٪ از پولم توی ضرر هستم و این پولی که توی وینک گذاشتم پول پیش اجاره خونه بود ، کسری داشتم که میخواستم یه کم سود کنم و بتونم پول پیش رو جور کنم تا آواره کوچه و خیابون نشم ولی متاسفانه پول به فنا رفت و هیچ خونه‌ای با پول پیش کم پیدا نمیشه.

چندین بار پُست گذاشتم که خواهشا تحلیل رو واسه خودتون نگه دارید ، هرکی میخواد بیاید توی ارز دیجیتال بره یه مدت آموزش ببینه و از نسخه دمو استفاده کنه و بعدش بیاد معامله کنه ، به حرف هیشکی خرید و فروش نکنید ، هر تحلیل گری فقط واسه خودبینی و بزرگ اندیشی خودش داره تحلیل میکنه ولی اگر واقعیتش رو بخواید هیچ کدومشون یک درصد بلد نیستن ، دقیقا مثل دعا نویس‌ها که خودشون گدا و گشنن و میان واسه رزق و روزی بقیه دعا و سِحر مینویسن ، اگه واقعا حرفمو قبول دارید لایک کنید . با تشکر ، پر سود باشید.
ادمین جان خواهشا تایید کن ، مرسی :folded_hands:

شما اشتباهت اینه که فکر کردی اینجا بانکه که پولتو بزاری سود بهت بده بعدشم برش داری، اینجا پر از ریسک و سوده، ولی صبر میخواد و دقت

میره بالا رفیق غمت نباشه ولی همیشه پولی که نیاز نداری رو سرمایه گذاری کن او بنده خدا اگه تحلیلگر حرفه ایی بود نمیزاشت پول پیش خونه رو سرمایه گذاری کنی حالا هم مطمئن باش میره بالا فقط زمان میخواد

نظرت درسته اما بهتره یه مدت دیگه صبر کنی تا بعد این تعطیلی هایی که تو کل جهان الان هست
من هم تو این ارز سرمایه گذاری کم کردم ولی امید دارم بهش و برای بلند مدت سرمایه گذاری کردم حتی شده ۶ ماه تا ۶ سال
بعد اینکه شما یه ایرادی داری کل تخم مرغتو تو یه سبد گذاشتی برادر من
اگه میتونی بازم صبر کن دست نزنی بهش
ادمین لطفا تایید کن ممنون

شما نباید ب حرف کسی که تحلیل بلد نیست گوش میدادی و پول پیش خونتو میاوردی ریسک میکردی ولی حالا که اینکارو کردی لااقل نفروششون که بیشتر ضرر میکنی ی کم صبر کن بازار برگرده سود هم میکنی فقط نفروش صبر کن صبر. ادمین تایید کن لطفا

رفیق جان شما نباید اصلا تحلیل کسی رو گوش کنی، خودت مطالعه کن اگه وقت داری تکنیکال و فاندامنتال یاد بگیر تصمیم بگیر بعدش، دهن مردمو نمیشه بست هرکاری ام کنی ملت میان برا خودشون سیگنال میدن رو هوا.
ایشالا پولت برمیگرده نگران نباش

اولین گزینه آموزش اینه که بیخود میکنید با پول قرض و وام و اجازه میاید بازارهای مالی

همه جا هم نوشتن با پول مازاد بیاید تو این بازار این بازار قماره داداش من

سلام دوست عزیز اگه نگه داری پول یه خونرو بهت میده شک نکن صببببببببر صبببببببر

همیشه برای بازار ارز و ریسک های غیر قابل پیش بینی پس انداز مازاد رو هزینه کنید در حدی که واست قابل تحمل باشه تا دارایی های حساس زندگیتون رو

خودتم ی سربرو پیش ی دکتر اخه رو چ حسابی پول رهن خونه گذاشتی برا ارز دیجیتال؟؟؟؟

تحليلگر اگه خيلي مطمئن بود چرا دارو ندارشو نزاشت تو وينك كه بتونه دو برابرش كنه. خوب خطا و عقل كم خودتونه

با این راه و روش اصلا وارد بازار نشو. بسیار کار اشتباهی میکنی به پولی که نیاز داری میاری تو بازار

در پیرو سخنان شما یکی از تحلیل گرهای به نام ایرانی که اسمشو نمیارم دم از سود های میلیاردیش تو ماه میزنه ولی بنده خدا نه یه لباس درست حسابی تنش میکنه نه یه ساعت مارک نه تیپی که نشون بده مایه داره همشون د وغ میگن رفیق یه نصیحت بازار ارز دیجیتال یه فاکتور کلا بیشتر نمیخواد اونم صبر هست و پول مازاد اگه جفتشو داری ادامه بده اگه حتی یکیشو نداری آرامش و اعصاب خودتو خورد نکن

متاسفم واقعا. همون تحلیلگره نگفت باید ۱۰ درصد از کل سرمایه ای که دارید باید وارد بازار ارز کنید؟ اونم پولی که بهش نیاز ندارید نه پول پیش خونه !
ادمین تایید کن لطفا چه دشمنی با من داری اخه؟
دوستان پولی رو که بهش نیاز فورس دارید وارد بازار نکنید

حرفتون تقریباً درسته اما واقعاً با کدوم عقل آدم پول پیش خونه رو قمار میکنه؟!!!
این بازار درسته توی بلند مدت قطعاً سود میده ولی نه اینکه بیای پول پیش خونه رو بدی بعد آواره شی!!!

داداش نگران نباش بهت قول میدم نهایتا تا دو هفته دیگه بالای ۷۰ تومن میاد

اولم اینکه شما استباه کردی که با پول پیش خونت اومدی ارز دبجیتال خریدی تازه کارم باشی عقل و منطق میگه با پول پیش خونه وارد این داستانا نشو شما قربونی طمع خودت شدی.
من هم ارز دیجیتال خریدم اما نه با سرمایه اصلیم با پولی که نیازی فعلا بهش ندارم و نبودش نمیتونه ضرری به روال عادی زندگیم بزنه برا یکی میتونه 200 میلیون باشه برا یکی 2 میلیون