اعتراض به وضعیت بازار

واقعا متاسفم براتون اونایی که پدر مارو در اوردن واااای جشنه یه دلار بابا ماکه بدبختیم سرمایمون همینه باحرفای تو خودمون بدبخت کردیم

ببین عزیزم این ارزهای دیجیتال مثل هواشناسی ایران هست دیگه خودت بقیه رو بخون برو

اگ مطالی که دوستان گزاشتم اونایی که قدیمین هموشن گفتن روحم بقیه خرید فروش نکنید شمایی که رفتی رو سقف کردی با یه اصلاح ۲۰تا۳۰درصده پولت میریزه تقصیر کسی ننداز نگاه کردی دیدی تو یه ماه ده برابر شده گفتی بزار منم بخرم پولم ۱۰برابر بشه طمع کردی دوست عزیز ننداز گردن بقیه کسی چاقو زیر گلوت نزاشته که خوده من رو ۳.۵وارد شدم ۶خلرج شدم دوباره رو۷وارد شدم رو ده پونصد خارج شدم صودمم کردن ولی مطمان بدون ریسک

داداش،شما وقتی وارد این بازار میشی باید با علم خودت وارد شی نه بقیه

بی تجربگی خودتو گردن بقیه ننداز
این اشتباه خودته که با حرف بقیه میری می‌گیری

شما به حرف کسی نکن مگه اینجا نوشتن فردا میشه فلان و بهمان اگه هرواحدش بشه هزار دلار میای بگی دمت گرم بیا این صدتا مال تو

عزیز نبابد به تحلیل مردم تکیه کنی البته بازار هنوز به ضرر نیست غصه نخور پشنبه جمعه یه خیز میگیره

شما باید تحلیل خودتو داشته باشی گلم.به حرف کسی گوش ندی اینجا بیشتر رو احساسات حرف میزنن.حالا هم مشکلی نیست بازار دویج به سرعت برمیگرده.شما پس فردا صبح به امید خدا میتونی با حداقل سود تو سقف قیمت هم خریده باشی بفروشی انشالله

شهلا نیا اینجور جاهااا😂

این شد تجربه که توی این بازار به حرف کسی گوش ندی و علم این کار رو کسب کنی بعد وارد شی

نگران نباش صبر داشته باش تا فردا ظهر همه چی درست میشه

عزیز شما نباس با کامنتا ارز بگیری که اینجا هرکی یه سازی میزنه واسه خودش

دوست عزیز من یه ساله دارم ارز کار میکنم

کسی اینجا بدبخت نمیشه ویک شبه هم پولدار نمیشه
اینجا فقط آدمای صبور نتیجه میگیرن

رو هر قیمتی که خریدی فقط صبر کن ننه من غریبم بازی هم در نیار تو یه مردی واین بازار برای آدمای عجول بسیار نامرد وبی رحم

یا علی