توصیه در مورد دوج

دوستان شماها اکثرا هولدر هستید چون کسی که تریدر واقعی باشه کاری به این کامنتا نداره، پس لطفا از ترس ریزش نفروشید چون نهایتا یک روز پایینه و بعدش سعود بیشتری داره، طمع خرید پایین تر نکنید چون یهو جا میمونید از خرید، هولد کنید، احتمال زیاد این چند روز یه ریزش دیگه داریم اما با دیدن ریزش اتفاقا خوشحال باشید چون به سعود کمک میکنه، ببینید خودتون الان اگه قیمت دوبرابر بود اما مطمئن بودین دیگه ریزش تموم شده راحت تر خرید نمیکردین؟ مطمئن باشید خیلیا منتظرن بعد از ریزش بخرن حتی با قیمتی بیش از این لحظه، پس امیدوارم اگه ریزشی در کاره زودتر اتفاق بیافته تا خریدارها ورود کنن و سعود شروع بشه

دقیقا درست میگید. من 5هزارتا کاردانو داشتم به قصد هولد خریده بودم، فروختم که بیاد پایین تعداد بیشتری بخرم ازش نیومد پایین و مجبور شدم از ترس جا موندن باهمون پول 4500تا بخرم، یعنی کلی استرس کشیدم و هر ثانیه گوشی رو نگاه کردم و کلی وقت گذاشتم و نتیجه ش هم شد 500تا کمتر از اول! تازه خوب شد زود خریدم وگرنه بیشتر ضرر میکردم.
این همه سرتون رو درد آوردم که بگم وقتی یه ارز رو به قصد هولد میگیرید دیگه طمع 4تا بیشتر شدنش رو نکنید و توی بالا پایینایی که طبیعت بازاره دستکاریش نکنید چون هم آرامشتون از دست میره هم پولتون. شما که به واسطه هولدر بودن از سودتون مطمئنید، پس فقط بشینید با آرامش چاییتون رو بخورید و زندگیتون رو بکنید و بذارید گذر زمان خودش جیبتون رو پُر پول خواهد کرد ایشالا

من نمیدونم فاز اینا که صعود و سعود مینویسن چیه ؟