چرا هیی میاید قیمتارو نگاه میکنید چرا استرس ب خودتون وارد میکنید عزیزای من دوستان رفقا آقا خانوم من دوجیو دیدم ک از ۳۰۰تومن رفت ۱۱هزار تومن من تورنت ۱۰تومنی دیدم که رفت تا ۳۳۰ ،ریپل ۴تومنی دیدم که تا۵۰تومن رفت،کاردانو ۳تومنی دیدم که رفت ۴۰ چندتا دیگه ارز بگم که الان همه حسرت خرید دارن؟؟؟وینک ارزیه که براحتی میرع تا ۵۰۰تومن فقط با صبر تو اگه تریدرم باشی بازم نمیتونی سود چن ماهی که بخاطر وینک صبر کردیو دربیاری ..ب عنوان مثال تو برو چند ماه با ده میلیون ترید کن تا سود کردی بیا بیرون مثلا پنج ماه…بعد پنج ماهم ده میلیون وینک بخر بزار کنار ببین کدوم سود بیشتری بهت داده با ده میلیون بع این سود کم راضی نباشین اقدی صبر کنین که بقیع از صبرتون گریه کنن ،شخصی که این نظرو میخونه دو دسته:1_اونی که میدونه چن ماه دیگه وینک خیلیییییییییییی میرع بالا میدونه بالاخره یروز شدید رشد میکنه ولی تا قیمت رفت رو ۷۵میفروشه..2_اونی که براش مهم نیست بیاد پاایین برع بالا میزارع یه جایی میفروشه ک دیگه کلا سراغ ارز دیجیتال نیاد چون نیازی ندارع دیگه مثل من… شخص اول مثل آدمی میمونه که یه گنج پیدا کرده ولی از عجله فقط جیباشو پر پول میکنه شخص دوم مثل آدمی میمونه که یه سکه از گنجم حتی اگه شده میزارع تو دهنش ولی رها نمیکنه..باور کنید میشع پولدار شد اگه فقطططط رو این ارز صبر کنین ادمین تایید کن چندمین باره