دلار و وینک

پیش بینی من از بازار ارز دیجیتال اگه خلاصه بگم دولت ها اذیت نکنن…:
اوایل سال ۲۰۲۳
بیت کوین ۵۰۰ هزار دلار
اتریوم ۱۰۰ هزار دلار
ریپل ۱۵۰ الی ۳۰۰ دلار
دوج کوین ۱۰۰ الی ۲۰۰ دلار
کارنادو ۵۰ دلار
وینک ۱ دلار
ترون ۵ الی ۱۰ دلار
بیت ترونت ۱۵ الی ۲۰ دلار
۱۴۰۰/۲/۹
جیبتان پر پول

حاجي روياهاتو اينجا ننويس ممكنه ي عده جوگير بشن

اسکرین شات بگیرین…بیت کوین زیر ۱ دلاری شده الان ۵۰ هزار دلار چند برابر شده ؟ البته اگه ریاضی بلد باشین؟ اونوقت ۵۰۰ هزار تا نشه؟ اسکرین بگیرید…

دوج صد دلاری؟ دوج نامحدوده به مغز من ک نمیکشه نهایت یک دلار تهشم ایلان برو بچ غیبشون میزنه

در صورت ورود ارزیوان کوین معادلات بهم میریزه

اصلا اینا که نوشتی میدونی چی هستن
ترون ۵/۱۰…
بیت تورنت ۱۵/۲۰
جاااااالبه
ریپل ۱۵۰/۳۰۰؟؟
کاردانو با اون تیم قوی و اینده خوب ۵۰؟؟
شیطونی کردی
بیت تورنت…ریپل…داری و بخاطر این یه پارتی بازی چند ده برابری زدی براشون بازم دمت گرم ریپل ۱۰۰۰دلاری و استاد نکردی

دوج معلوم نیست اون موقع اصلا وجود داشتە باشە،همە میگن شیت کوین هست،حداقل یە چیزی بگو خودت بتونی باور کنی100الی200دلار چیە،انگار داری در مورد 100تا200تومن حرف میزنی،یک و دو دلار هم اختلافشون زیادە چە برسە بە 100و200
التماس تفکر

داداش با این دیدی که شما وارد شدی چیزی نمیمونه واسه ما 'اومدی که ببری همشو

دوج ۱ دلاری ببینید زیادتونه

از دوج 100 دلاری معلومه چقدر تحلیل دقیقی دارید😬

طبق تحلیل جناب عالی. بازار بیت تورنت باید به بیست تریلیون دلار برسه. یعنی ده برابر بزرگتر از بازار کل ارزهای موجود. الان باید تو فضا باشی وقتی آمدی پایین یه نگاه به تحلیلی که کردی بنداز. فضانورد

اگر این احتمال هایی که شما گفتیو رو نمودار بخوای رسم کنی جواب نمیده مثلا برای ریپل باید توی دوتا برگه a4 جابدی مسلمون ۱۵۰ الی ۳۰۰ دلار اخه :neutral_face: حداقل یکم نزدیک تر احتمال میدادی الان من سال ۲۰۲۳ روی ۱۵۰ بفروشم ریپلامو یا ۳۰۰ دلار :face_with_monocle: