تنظیمات کاربری و پروفایل

سلام و عرض ادب و احترام

خیلی بهتر میشه اگر تنظیمات بخش کاربری و پروفایل ها رو بهینه سازی کنید

تغییر نام کاربری امکانپذیر نیست از طریق تنظیمات، پروفال هاب به صورت پیش فرض حالت مخفی داره که نمیشه تغییر داد

امکانات پروفایل در کل کمه ممنون میشم رسیدگی کنید

3 لایک‌کرده

دقیقا منم هرچی خواستم تغییر نام بدم نشد

1 لایک

سلام وقت به خیر محمدرضا جان
تشکر میکنیم بابت پیشنهادی که ارائه دادید بررسی خواهد شد
در حال حاضر از طریق تنظیمات پروفایل فقط امکان این هست نام و نام خانوادگی (اسمی که در برنامه شما رو میشناسند)رو تغییر بدید

با میتونید از طریق لینک زیر اطلاعات پروفایل رو تغییر بدید

1 لایک

سلام وقت شما به خیر لطفا با روی تصویر پروفایل خودتون در بالای صفحه هست کلیک کنید و در منویی که باز میشه براتون روی گزینه تنظیمات و بعد ویرایش اطلاعات حساب کاربری کلیک کنید تا تغییراتی که مد نظرتون هست رو لحاظ کنید

و میتونید به صورت مستقیم از لینک زیر وارد شوید و تغییرات رو اعمال کنید

2 لایک‌کرده

ممنون از راهنماییتون اوکی شد

ممنون از شما فقط الان چک کردم برای بعضی از کاربر ها که نمایه فعال دارن نام شون به جای نام کاربری نمایش داده میشه در سایت
بنده نمایه فعال ندارم چطور میشه فعالش کرد؟

الان که دوباره چک کردم متوجه شدم ایراد از کجاست؛ نام کاربری بنده در سایت ugqulut هست ولی در هاب ugqulut1 هست برای همین نام و نام خانوادگی رو نمایش نمیده تو قسمت تحلیل های سایت
این مشکل قابل برطرف شدن هست؟

سلام محمدرضا جان وقتت به خیر
دو یوزری که اعلام کردید دو پروفایل متفاوت هستن
برای بررسی بیشتر میتوانید با اطلاعات این یوزر ugqulut1 در قسمت تحلیل ها،محتوا رو منتشر کنید
برای ویرایش نامugqulut هم از طریق ادرس زیر میتونید اقدام کنید

سلام ارادت

عزیز دل این دو پروفایل رو بنده نساختم توسط خود سایت ساخته شده و باگ هستش

اگر امکانش هست با هم ادغام کنید ممنون میشم چون اصلا در سایت اصلی پروفایل هاب ugqulut1 وجود تداره

در ضمن دوباره عرض میکنم چون این دو پروفایل به این شکل درومده نام من درست نشون داده نمیشه
نگاه کنید:

در تصویر پروفایل سایت بنده هست

اسم هم درسته

ولی در هاب درست نیست و با آپدیت جدید شما که هاب رو ادغام کرده این مشکل بوجود اومده

پیشنهادی که دادین برای انتشار محتوا در قسمت تحلیل ها اگر منظورتون هاب هست که خب اصلا نیاز به گفتنش نبود میدونم خود بنده و نمیخوام چون از ابتدا با اون یوزر انجام دادم تحلیل هارو و اصلا این یوزر اشتباهه

اگر هم منظورتون داخل سایته که اصلا این یوزر وجود خارجی نداره و اگر داشت هم ببخشید جسارت میکنم این رو عض میکنم، اگر میشد هم این نباید جواب شما باشه، این پشتیبانی خیلی بده، شما می بایست مشکل رو حل کنید جناب نه این که صورت مسئله رو پاک کنید

پروفایل بنده رو ببنید منظم تا قبل از آپدیت تحلیل پست کردم طبق برنامه

الان به من باید ارور بده که که نمیتونی دومین تحلیل رو بذاری چون یوزر تازه کاری

ممنون میشم این مشکل رو حل کنید اگر نه که بهتره از سایت استفاده نکنم

محمدرضا جان مشکلی که داشتید رفع شد. از بابت خطای به وجود اومده عذر میخوایم :heart:

1 لایک

ممنون ولی اصل مشکل بنده نام کاربری هست

چون چک کنید هنوز به جای نام و نام خانوادگی داخل سایت اصلی در قسمت تحلیلگران برتر نام کاربری بنده که اصلا جالب نیست نمایش داده میشه ممنون میشم از ugqulut که رندوم توسط سایت انتخاب شده به MohreZ تغییر داده بشه

1 لایک

درود بر شما،
پروفایل کاربری خودتون رو از طریق این لینک تغییر دادید؟

از این بخش اگر ویرایش کنید باید بعد از مدتی چه در هاب چه در سایت اعمال بشه نام ویرایش شده

در صورتی که این راه رو امتحان کردید و جواب نگرفتید اطلاع بدید تا بررسی کنیم

1 لایک