نمودار سنتیمنت بازار کریپتو رو میبینید که جو مارکت بشدت Bullish شده و این شاخص الان وضعیت Very Bullish رو به ما نشون میده.
زمانی که بازار به این وضعیت میرسه،پول جدید و سرخوش به بازار میآد که همین اتفاق میتونه زنگ خطری:warning:برای مارکت باشه.
وقتی که جو کل مارکت صعودی باشه، تجربه ثابت کرده که بازار برخلاف دیدگاه افراد عمل میکنه.
الآن هم مارکت میکر دنبال شکار این پولهای تازه وارده و بیت کوین قبل از اینکه سقف جدید بزنه،میتونه یه اصلاح:red_triangle_pointed_down:به سمت پایین داشته باشه.
این هفته اخبار اقتصادی مهمی در پیش نداریم اما… بیتکوین میتونه فوقالعاده پر نوسان باشه. پس هشیار باشید عزیزان.
با درو و خسته نباشید نمیدونم این چجور بازاری قبل بیت کوین بالا میرفت بقیه ارزها هم رشد میکردن ولی الان بیت کوین ۱۰۵ هست و بقیه ارزها رشدی نداشته فقط با کوچکترین ریزش بیت کوین چند برابر ریزش دارن
با تشکر از پست ها زیباتون
همیشه پیروز و پاینده باشید❤⚘
درود صعود ارزهای دیجیتال با توجه به دایمننس بیت کوین بالا وپایین میشن نه خود بیت کوین بارشد بیت کوین ارزها هم رشد دارن ولی خیلی کم مثل الان چون دایمننس بیت کوین بالاست وقتی دایمننس ریزشی بشه ارزهای دیجیتال صعود دارن.
درودها سرکار خانم.
خانم شقایق شهرت بنده «کیانی» ست.
اما در خصوص پاسخ مطلب شما، از اونجایی که خیلی دیر پاسخگو بودم، تصور میکنم کارآمد نخواهد بود. پس عفو بفرمایید.
با درود و احترام. آدینه به شادی. نفرمایید سرکار خانوم، صرفٱ یادآوری بود و بس،
سپاس از پذیرش عذر تقصیر بنده🙏🏻، پیرو فرمایش شما عرض میکنم که هنوز نتونستم با تغییرات اخیر در اپ ارز دیجیتال کنار بیآم که باعث شرمندگی بندهست.سپاس.
دقیقا همینطوره چون 99درصد الت کوین ها هیچ ارزشی ندارن و درصورت الن سیزن جدید فقط 20تا30 الت کوین اول لیست مارکت کپ رشد میکنن و بقبه نابود میشن
اگر هولدر هستید همیشه نصف بیشتر سبدتون باید بیتکوین باشه بقیش هم پخش کنید بین دوسه تا الت کوین پدر مادر دار
راستی اتریوم اصلاحش کامل بشه برای هولدر خوبه
سپاس از اشتراک نظرتون.
ای کاش اگه میگن میبالا، آگاهانه باشه. من که از خدامه هموطنان عزیزم از این سفرۀ پر مخاطره، بهترین سودها رو ببرن.اما خودم نقدم تا به موقع وارد مارکت بشم.
موفق و بهروز باشید.
کاملا موافق. به نظر من این حرکت بیتکوین بیشتر شبیه یه تلۀ خرسیه تا صعود شارپی.
معتقدم نقدینگیهای حوالی ۹۸,۹۹ و همینطور حوالی ۷۵ هزار دلار و هانت نکرده، و با توجه به حجم پایینش، قطعا سراغ اونها خواهد رفت.
احسنت به شما
کاملا مشخصه که حرفه ای هستین، برای همین احترام خاصی برای شما قائلم
برام جالبه مدلسازی من تمام حرفهای شما رو تأیید می کنه…متأسفانه نمی دونم تو سایت چطوری لاتک بنویسم ،اگه می دونستم کاملا توضیح می دم … البته شما که استادی و احتیاجی به توضیح من و امثال من ندارید
بندهنوازی می فرمایید. این فرمایش شما از فروتنیتونه حرفهای☺️ خیر. بهذهیچ عنوان خودم و حرفهای نمیدونم. از اینکه صحبتهام و تأیید میکنید خوشحالم. اسباب افتخار بود آشنایی با شما…
به امید دیدار مجددتون. بدرود.