با درود و احترام.
چرا برای تحلیلگری که با کلی زحمت برای ارتقای سطح این اپ، تحلیل تهیه میکنه، بدون هیچ توضیحی، تحلیل ایشان به نمایش عموم گذاشته نمیشه؟! روز ۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۳ مرتبه تحلیل ارسال کردم اما بدون ابراز هیچ دلیلی، اصلا به نمایش در نیآمد!!!؟؟؟
یا اساسا چرا رویۀ و پراسیجری برای نگارش تحلیل(بایدها و نبایدها) تهیه نمیکنید و در معرض دید همگان قرار نمیدهید که همه بصورت آگاهانه اقدام به نگارش تحلیل نمایند.
سلام آرمان عزیز،
از مشکلاتی که طی این روزها به خاطر بهبودها و بروزرسانیهای وبسایت و اپلیکیشن در حال رخ دادنه عذر میخوایم.
شما تحلیل خودتون رو مستقیما از طریق هاب ثبت کردید یا از طریق وبسایت و آدرس:
اقدام به اضافه کردن تحلیل کردید؟
در حال حاضر امکان ارسال تحلیل از طریق اپلیکیشن به صورت موقتی غیرفعال شده و بعد از نسخه جدید اپلیکیشن که به زودی منتشر میشه نمایش صحیح تحلیلها چه در اپ چه در سایت کامل حل میشه.
درود بیکران بر آقا نیمای محترم. سپاس از پاسخگویی شما. حقیقتش و بخواید تحول شایانتوجهی رو بعد از زحمات شما در سایت شاهد هستیم که به نوبۀ خودم کمال تشکر و قدردانی رو از شما عزیزان دستاندرکار، دارم. امیدوارم بقدری این اپ پیشرفته بشه که دیگه کسی سراغ تریدینگویو نره.
پیرو پرسش جنابعالی عرض میکنم که بنده همۀ تحلیها رو از طریق وبسایت و آدرس تقدیم عزیزان و همراهان «ارز دیجیتالی» میکنم.
راستش از طریق هاب بلد نیستم.
درود بر شما آرمان جان،
خیلی خوشحالیم که از تغییرات رضایت داشتید و امیدوارم که بعد از عرضه نسخه جدید اپلیکیشن که به زودی انجام میشه هم بیش از پیش رضایت شما رو بتونیم ببینیم
در رابطه با مورد به وجود اومده، به دلیل وجود داشتن کش روی وبسایت تحلیلها با اندکی تاخیر (حدود یک ساعت) رو وبسایت بعد از انتشار قابل مشاهده هستن (این مورد روی اپلیکیشن با تاخیر بسیار کمتری انجام میشه). در ماههای آتی روی این موضوع تمرکز بیشتری خواهیم کرد که با توجه به سطح اعتماد کسبشده توسط تحلیلگران، بتونیم به شیوههای بهتر و قویتری تحلیلها و مطالب آموزشی شما عزیزان رو برای کاربران نمایش بدیم.
در حال حاضر امکان ثبت مستقیم موضوعات از طریق هاب نیز وجود داره و شما میتونید تحلیلها رو از طریق دستهبندی تحلیل و مطالب آموزشی رو از طریق دستهبندی آموزش ثبت کنید و با ثبت تگهای صحیح امکان نمایش بهتری در وبسایت و اپلیکیشن ارزدیجیتال برای مطالبتون فراهم باشه.