اول اینکه به پستهایی که در خصوص آلتسیزن ارائه کردم؛ خواهشا توجه کامل مبذول کنید.چون توضیحات کامل و در این پستهای خودم با نشانههای روشن بیان کردم.
دوم اینکه آلتسیزن به نظر من با صعود شارپی اتریوم شروع خواهد شد. پس پیوسته نیم نگاهی به وضعیت اتریوم داشته باشید.
سوم اینکه به هیچ ارزی وابستگی پیدا نکنید! به چه مفهوم؟ عرض مبکنم. یعنی اگر آلتسیزن شروع شد سوار موج هر ارزی که استارت کرده؛ بشید و سود خودتون و بگیرید و بدون طمع از موج حرکتیش پیاده بشید و سوار موج ارز دیگه بشید. ترتیب سواری گرفتن هم از ارزها به ترتیب از بزرگ به کوچیکه، و از ارز معتبر به ارز غیر معتبر. یعنی چی؟ یعنی اول سواری از موج اتریوم، بلافاصله بعد از گرفتن سود، سوار موج ارزهایی همچون بایننس، سولانا، اوه، و بعد پیاده شدن و سواری گرفتن از ممکوینهایی که ریسک بالایی دارند مثله دوچکوین، پپه، و غیره… که اگه تو جو بازار باشید براتون به وضوح معلوم میشه که وقت سود گرفتن از چه ارزی میرسه.
امیدوارم منظورم و واضح بیان کرده باشم.
شاد و بهروز و مانا باشید.
سلام و درود بیکران،ممنون از تظر و تحربه ای که ارائه دادی دوست عزیزم،من چند وقت پیش یه سبد خرید واسه خودم چیدم که شامل ۵ ارز میشه از جمله ورلد کوین،سند باکس،مانا،اوندو و آلگورانت اگه خاطرت باشه قرار بر این بود که آلتسیزن ۲۶ آذر شروع بشه و من تقریبا ۲۰ روز قبلش سبدمو خریدم اما متاسفانه آلتسیزن به تعویق افتاد تا الان و من سبدمو دست نزدم تو این مدت واسه همین الان با توجه به اینکه امسال آلتسیزن تفاوت داره با دیگر دوره های گذشته و تعداد ارزهایی که پامپ میکنن کمتر از دوره های قبل هست میخوام بدونم اگه ارزهای سبد من مستعد رشد نیست تغییر بدمشون یا اگه قراره جزو آخرین ارزهایی باشن که پامپ میکنه از باقی ارزها جا نمونم به همین خاطر پرسیدم ارزهای پر ریسک به نظرت کدوم ارزها هستند.پر سود و دائم السود باشی.
در خصوص ارزهای سبد خودتون (ورلدکوین، سندباکس، مانا، اوندو و آلگورانت) که به نظر من بد نیستن. اما تا جایی که بنده با توجه به فرمایشاتتون متوجه شدم؛ شما تمایل دارید ارزهایی رو تهیه کنید که، عامیانه بگم: « به ترکونن» !؟ مثله سولانا که یه دفعه Load شد و ترکوند.
اگه به من باشه؛ اخیراً پستی گذاشتم که این پنج ارز و پیشنهاد دادم «گرس (GRASS)، پندل(PENDLE)، اوندو (ONDO)، اِتنا (Ethena / ENA) و سِی (Sei / SEI) » . که دو تاش و توی سبد خودتون دارید. اما برای اینکه به یه جمعبندی مناسب برسیم؛ من به روش زیر مطلب و منظورم و دستهبندی و خلاصه میکنم:
ارزهای کمریسک ( بلندمدتی) برای سرمایهگذاری در سال۲۰۲۵
الف - ارزهای کمریسک (بلند مدت) یا ارزهای با مارکتکپ بالا و با کاربردهای گسترده مثله:
البته ارزهای بخش « ج (پُر ریسک) » تعدادشون کم نیست. مثله ارز « لونا » که برای خودم پیش اومد؛ 100 دلار سرمایهگذاری کرده بودم؛ شب خوابیدم و صبح بیدار شدم؛ دیدم سرمایۀ 100 دلاریم شده 2 دلار!
به تجربه دریافتم که با توجه به ریسک بالای این بازار (کریپتو یا فارکس)، بهتره سرمایهتون و بصورت درصدی بین ارزهای مدنظرتون از الویت یک تا پنج تقسیم کنید. و اون بخشی از مبلغتون رو سرمایهگذاری کنید که بهِش نیاز ندارید. که اگه خدای ناکرده روند بازار بر خلاف پیشبینی و میلتون پیش رفت؛ تحت فشارِ تنگنای مالی و استرس قرار نگیرید؛ که بخواید سریع و به ضرر بفروشید. در واقع باید مدیریت ریسک رو در سرمایهگذاریتون لحاظ کنید. این بازار فقط به آدمآی صبور و خوشفکر سود میده.
امیدوارم به پاسخ کامل بوده باشه. بهروز و منصور باشید و بدرود.
ارز ادب و سپاسگذارم بابت وقت با ارزشت که منت گذاشتی و به من اختصاص دادی،اتفاقا منم سرمایه خودمو طبق فرمایش شما بر اساس اولویت و مقدار رشد هر ارز تقسیم کردم با مبلغ های منفاوت خرید کردم مثلا یک ارزو ۲۰ تومن خرید کردم و یکی دیگه رو ۵ تومن،راجبه سود دهی هم درست متوجه شدی من استراتژی کاریم کسب سود های کم سابقه،منحصر به فرد،با درصد بالاست که نیاز به صبر و حوصله زیادی داره تا اون موقعیت بدست بیاد و منم صبر و حوصله شو دارم فقط تنها مشگلی که وجود داره اینه که من یک چیزو مد نظر قرار نداده بودم و اونم احتمال به تعویق افتادن آلتسیزن بود.من ۱۰ الی ۱۵ روز مونده بود به تاریخ شروع آلتسیزن خرید کردم و چون طبق محاسباتم قرار نبود تایم زیادی صبر کنم تا به سود برسم تمام سرمایه مو خرید کردم و مدریت سرمایه رو نادیده گرفتم و همین همه چیزو بهم ریخت.من کیف پولم تو این ۷ ماه تا ۷۵ درصد هم رفت تو ضرر اما دست نزدم بهش و نفروختم واسه همین الان نگرانه دیر پامپ شدنه ارزام هستم و استرس گرفتم.
عرض ادب و احترام.
اول اینکه خواهش میکنم. انجام وظیفه بود برای یک هموطن گلم.
دوم… خوشحالم که نظراتت و قابل دونستی و به اشتراک گذاشتی.
سوم اینکه توصیه میکنم حالا که ۷ ماه شکیبایی به خرج دادی؛ این اواخر راه رو کم نیآر و به اعصاب خودت مسلط باش و صبوری کن تا حاصل ۷ ماه انتظارت به ثمر بشینه و منجر به سوده انشاالله خوبی بشه.
چهارم توصیه میکنم هیچوقت توی این بازار پر ریسک، اگر مطمئن به چیزی نیستی، منظورم نزول بازاره، بلافاصله سرمایهت و نجات بده و با امید واهی، خودت و گول نزن. من جات بودم به ضرر کم بسنده میکردم و خروج میزدم. بهتر از اینه که از ۱۰۰ درصد سرمایه فقط ۲۵ درصدش باقی بمونه.چون نسبت رشد بازار به نزولش به مراتب خیلی کمتره(حدود ۵۰ درصد. یعنی اگر ۲۰ درصد سود کنی، اگه save سود نکنی، یقین بدون که بازار بهت ۴۰ درصد ضرر میرسونه.
بگذریم… الآن این حرفآ فایدهای نداره. اول عرایضم گفتم، تحمل کن تا ثمره صبوریت و بگیری.اینم بدون که هر شکستی، پلۀ اول پیروزی آیندهست.به امید موفقیتت با استراتژیهای بهتر در آیندهای نزدیک.
شاد و بهروز باشی و… بدرود.