تحلیل تکنیکال سولانا (sol): بررسی گپ‌های قیمتی، نقدینگی و سطوح کلیدی

با درود و احترام دوست عزیزی تحلیل از سولانا خواسته بودند.

سولانا SOL از پایین‌ترین نقطه شروع به بستن گَپ‌های قیمتی خودش کرد و نقدینگی‌ها رو جمع‌ کرد. در واقع گَپ قیمتی برای سولانا تقریباً بسته شده و زمان اون رسیده که تأمل کنیم، قدم بعدی چیست❓

عدم تعادل نقدینگی بیشتر شده. هفته گذشته، نقدینگی در موقعیت‌های فروش ۱.۵ برابر بیشتر بود. اما امروز نقدینگی در موقعیت‌های فروش تقریباً ۴ برابر بیشتر از نقدینگی در موقعیت‌های خرید است. و این در حالیه که حجم نقدینگی حتی به اوج خودشهم نزدیک نیست، این نشون می‌ده هنوز نقدینگی جدیدی در بازار وجود نداره و بنابراین حفظ حرکت صعودی برای این توکن سخت شده.

:gear: معیارها و شاخص‌ها:
ما در حال نزدیک شدن به یکی از فعال‌ترین سطوح، در منطقه ۱۴۸-۱۳۶ هستیم. این منطقه جاییه که بزرگترین منطقه مورد توجه خریدارانه.

اندیکاتور RSI - 40 هنوز در منطقه اشباع فروش نیست، پس احتمال کاهش قیمت به سطح مهم روانی 150-147، دور از انتظار نیست.

:pushpin: نتیجه‌گیری:
برخلاف ETH و حتی BTC - دیگه گَپی در سطوح زیرین SOL وجود نداره! و این بدان معناست که در حال حاضر عرضه و تقاضای ارگانیک وجود داره. بنابراین بعیده که شاهد افت 20 درصدی در طول شب باشیم (مگه اینکه ترامپ کار حرکت عجیبی انجام بده!).

علاوه بر این، نقدینگی زیادی در موقعیت‌های فروش (شورت) در سطوح بالایی، ۱۸۵ تا ۲۰۱ وجود داره.

فشارهای فروش در الگوهای نزولی تاریخی در حال حاضر غیرمعموله. و تحلیل تکنیکال هم به دلایل مختلف از جمله فاندها و خبرهای مختلف سیاسی، چند وقتیه که آنطور که باید کار نمی‌کنه.

بنابراین من اولین آزمایش سطح ۱۴۶ تا ۱۴۱ رو به عنوان اولین نقطه ممکن برای بازگشت قیمت، حداقل برای صعود پیش‌بینی میکنم.

:fire: شروع تابستان را به همه تبریک می‌گم و بدرود!

3 لایک‌کرده

سپاس از تحلیل های بسیار دقیق👍

1 لایک

محبت دارید دوست من. سپاس.

1 لایک