هشدار سقوط بیت کوین: ریزش وحشتناک در پیش است، خود را آماده کنید!

به زودی میگم ول بعید می دونم کسی بتونه درک کنه( به علت پیچیدگی مدل ریاضی)

1 لایک

اینم بگم به خاطر اینکه تو سایت از توابع لاتک استفاده نشده ،نمیشه فرمول نوشت …
دارم دنبال راهی می گردم که بتونم مدل ریاضی قیمت بیت کوین رو توضیح بدم

1 لایک

به نظرات الکی هم توجه نکنید
البته اینجا دوستانش رو هم دیدم که واقعا کارشون عالی بوده و به اونا احترام می ذارم …

1 لایک

https://ramzinex.com/app/transactions/spot?tab=all-trades

نسخه تریدینگ ویو ۴ سال پیش هم همین منو ها رو داشت که الان داره. تغییر خاصی نکرده مهندس.

شما طبق خطوط حمایت مقاومت دارید تحلیل میزاری.

بله اگه ۱۰۰ هزار از دست بره میره برای ۸۰. . بعد ۷۰ بعد ۶۰ بعد ۴۰ ۳۰ ۲۰ ۱۰ و در آخر ۱۰ دلار از دست بره ۱ دلار میشه بعدش صفر دلار میشه.

واقعا تحلیل قشنگی بود.

صفر شدن بین کوین یک امر محال و دور از ذهنه…
مهندس به جای اینطور صحبت کردن ، بهتره بری تحلیل فاندامنتال یاد بگیری :wink:

اصلا ۱۵ سال پیش مگه کسی ترید میکرده رو بیتکوین . خود ساتوشی هم نمیدونسته چی ساخته قراره چی بشه می‌رفته باهاش پیتزا میخریده :grinning_face_with_smiling_eyes:

شما که فاندامنتال یاد گرفتی چیشد که به دیگران هم توصیه میکنی؟شما همونی هستید که گفتید بیت ریزش 50 تا 60 هزاری داره پس کو؟؟؟؟بعدم مینویسی میخوام به مردمم کمک کرده باشم!!!
خیرت را نخواستیم شر مرسان…

2 لایک‌کرده

عجله نکن
قضاوت با زمان

در ضمن تحلیل های چهار سال پیش من ،درباره دوج بیت کوین ، تو همین سایت هست … بد نیست یه نگاهی به اونا بندازی

در ضمن من گفتم میان مدت ، نگفتم کوتاه مدت …
این دو کلمه خیلی با هم فرق دارن

2 لایک‌کرده

انجا پیامتون هست جناب در ابتدای ماه ژوئن گفتید در حال حاضر بیت ریزش 50 الی 60 هزار دلاری داره جایی از میان مدت و بلند مدت حرفی نزدید درضمن همیشه همینطوره وقتی تحلیلتون اشتباه درمیاد بجای عذرخواهی از مردم توجیه میکنید.بله همه میدونن سایکل که تموم بشه بیت ریزش 50 الی 60 هزاری وشایدم بیشتر داشته باشه.

عنوان پست رو نخوندید پس

تحلیل های چهار سال پیش من هنوز هم تو قسمت های هست ، برید به اونا نگاه کنید ، بعد قضاوت کنید

1 لایک

من کاری به چهار سال پیشتون ندارم منم چهار سال پیش خیلی چیزا گفتم که درست دراومد دلیل نمیشه اگر حرف اشتباهی زدم بگم چون چهار پیش تحلیلم درست بود پس همیشه درسته

2 لایک‌کرده

عنوان پست هم چیزی نیست جز ترساندن و خالی کردن دل اعضا

2 لایک‌کرده

منظورم عنوان این پست بود که شما عنوانش رو نخوندید