بیت کوین سرانجام سقوط وحشتناک .شک نکنید.خون آلود خواهید شد. خون گریه کنید. تا سبک بشید.خدا به شما رحم کند.بی شوخی و جدی توصیه من رو گوش کنید. ریزش بسیار و بسیار خطرناکی پیش رو هست
خود را برای آلت سیزن بزرگ آماده کنید
برادر ، هیچوقت رو هوا حرف نزن
دو شب دیگه ، بعد از چهار سال یه تحلیل براتون می ذارم … امیدوارم بتونم به هموطنانم کمکی کرده باشم
دو شب دیگه شاید تیر باشه برا من
تحلیل نمی خواد
وضعیت از چه قرار هست؟
اگه بدتر از این بشه اوج آشفتگی چقدر تاثیر می گذاره بر روحیه مردم تازه وارد شده؟
حدقل یک حدسی بزنید.
امروز یا فردا
شرمندم ولی به خاطر مسائل شخصی نمی تونم بیام
پس فردا میام
دلیلت چیه ؟؟میشه بگی دلیلت رو ؟
سلام، این ریزش تکرار الگوی گذشته است نگه داشتن بیت کوین برای ۱۸ ماه آینده و خرید در پایین ترین قیمت و افزایش سرمایه بیت کوین بسیار سودآور است، بیت کوین تا ۱۸ ماه آینده ۲۶۰ هزار دلار را حتما خواهد دید، پر سود باشید
ممنون از راهنمایی شما
تا هجده ماه آینده ممکنه
ولی در حال هزار ریزش حدود پنجاه الی شصت هزار دلاری خواهیم داشت
بجای بازی با واژه ها لطف بفرمایید با دلیل و منطق و تحلیل صحبت بفرمایید.
اساس تحلیلتون رو میفرمایید ک روی چه حسابی ریزش خواهیم داشت؟
من با سیستم جدید سایت آشنایی ندارم ، نمی دونم چجوری مثل بقیه تحلیل بذارم
ولی به طور خلاصه بخوام بگم از حمایت کلیدی در محدوده ۱۰۰ تا ۱۰۲ هزار دلار از دست بره در کوتاه مدت ریزش تا ۹۰ ، ۸۰ و حتی ۷۰ هزار دلار محتمل خواهد بود
در صورت ادامه فشار فروش ( که پیش بینی من این هست که این اتفاق رخ بده) شاهد ریزش تا چهل هزار دلار خواهیم بود
تقریباً چهار ساله که از این سایت و تریدینگ ویو فاصله گرفتم برا همین طول می کشه که با نرم افزار جدید تریدینگ ویو بتونم کار کنم
اگر کامل توضیح بدید چجوری با سایت کار کنم، حتماً تحلیل خودم رو قرار می دم
دوست عزیز کسی که با تریدینگ ویو یا هر سایت دیگری کار کرده باشه ۴روز روش کار کنه میفهمه چجوریه دوباره دوباره راه میفته.بله بیت کوین بخاطر تنش بین ترامپوماسک ریزش کرده بازم شاید شاهد ریزش باشیم نه به اون حدی که شما میگید.اقای تحلیلگر
تو مثلا عددی هستی که میای هشدار میدی؟ بر چه مبنایی حرف میزنی؟ رو چه اصولی تحلیل میکنی؟ اصلا کی به تو اجازه داده بیای نظر بدی ؟ هر چرتو پرتیو میای ول میدی . برو دنبال بازیت
منم مثل شما خیلی دوست دارم بیت کوین همیشه روند صعودی داشته باشه ولی حقیقت تلخه و باید حقیقت رو پذیرفت
در ضمن این طرز صحبت کردن در شأن یک انسان امروزی نیست
در ضمن دوست عزیز ، شما نمی دونم چند سال تو بازار هستی … پشت حرف من هشت سال تخصص دانشگاهی و پانزده سال تجربه در مارکت نهفته س