ایرادات نسخه جدید

بی نهایت سپاس هم از شما و هم عزیزان دست‌اندرکار فنی. دست‌مریزاد:clap:t2::clap:t2::clap:t2::folded_hands:t2:

2 لایک‌کرده

سلام، قبلا نظرات و تحلیلهای یک ارز رو میشد با یک کلیک روی اون ارز مشاهده کرد ولی متاسفانه این نسخه اون قابلیت رو نداره، در کل نسخه ی خوبی نیست و پیچدگیش جذاب نیست و بی معنیه، امیدوارم که بزودی این اشکال بوجود اومده رفع بشه و از امکانات نسخه ی قبلی هم ازش استفاده بشه.

3 لایک‌کرده

درود محمد عزیز،
در نسخه آتی در بخش گفت‌وگو تغییراتی دادیم که تجربه کاربری بهتری فراهم کنه. طی دو هفته آینده این نسخه منتشر خواهد شد.

1 لایک

آقا نیما سلام. فکر کنم من بیش از همه شما رو در این اپ جدید اذیت کردم.

دوست عزیزی مراجعه کرد و گفت آیا ارزهایی رو جهت هولد کردن کوتاه مدتی مد نظر داری ؛ معرفی کنی؟
بی درنگ رفتم در پروفایلم که دو تا پستی که پیش از جنگ ۱۲ روزه ارسال کرده بودم؛ بهش معرفی کنم. اما…!!؟
قطعا متوجه منظورم شدید.
بله. در اپ قبلی اگر شخصی لازم میدید که از صحت تحلیل‌های مخاطبش آگاه بشه، به پروفالش مراجعه می‌کرد و ااز لایک پست‌ها و موضوعات اونها، یه جورایی تحلیل‌گرش و صحت‌سنجی می‌کرد. اما متأسفانه در اپ جدید این امکان در دست.رس نیست.
یه مطلب دیگه اینکه پست‌ها موافق و مخالف داشتند و از روی استیکر لایک و دیس‌لایک بینندگان و دنبال‌کنندگان فرد مشخص میشد. ضمن اینکه باعث قوت‌قلب تحلیلگرآ بود، اما… این امکان در اپ جدید وجود نداره.

3 لایک‌کرده

درود بر شما آرمان جان، از اینکه نظرات ارزشمندت رو درباره اپلیکیشن به اشتراک میذاری واقعا سپاس‌گزاریم :heart_suit:
در نسخه بعدی پروفایل عمومی کاربران که هم‌اکنون فقط از بخش گفت‌وگو باز میشه، از طریق سایر بخش‌ها هم در دسترس خواهد بود.
درباره لایک و دیس‌لایک هم مدل ری‌اکشن به اپلیکیشن اضافه خواهد شد و روی پیام‌ها و تحلیل‌ها امکان ثبتشون وجود خواهد داشت؛ کمااینکه در حال حاضر در هاب به صورت مستقیم امکانش هست.

2 لایک‌کرده

:folded_hands:t2::rose::blush::smiling_face::rose::folded_hands:t2:
بی‌نهایت سپاس از بنده نوازیتون آقا.
و سپاس بیکران بابت پاسخگویی جامع و کامل شما:folded_hands:t2::rose::folded_hands:t2:

1 لایک

مرسی از همراهیت آرمان عزیز :heart:

1 لایک

حتماً، در ادامه نسخه بازنویسی‌شده

سلام و عرض ادب
جناب آقای نیما ملک‌پور،
نسخه جدید بدون تردید از نظر ساختاری بهتر شده، اما جذابیت نسخه قبلی برای بنده بیشتر بود و شخصاً ترجیح می‌دادم با همان نسخه قدیمی ادامه دهم؛ هرچند ممکن است مصلحت مجموعه در اجرای نسخه جدید باشد.
در گذشته، تحلیل‌هایی که در حوزه ارز دیجیتال منتشر می‌شد، به‌وضوح مشخص بود که متعلق به کدام تحلیل‌گر است. این شفافیت باعث می‌شد افراد با هم رقابت سالم‌تری داشته باشند، چون دیده می‌شدند و رتبه‌بندی‌ها انگیزه بیشتری برای فعالیت و ارائه تحلیل‌های بهتر ایجاد می‌کرد.
اکنون با حذف نام تحلیل‌گران، این انگیزه تا حدی کاهش یافته و رقابت کمتر احساس می‌شود.

2 لایک‌کرده

سلام اقا رحیم

تحلیل هاتون رو کجا میتونیم ببینیم؟

اگر ارزی مد نظر دارید بگید ارسال میکنم خدمت شما داخل هاب هستم هر ارزی نیاز هست اعلام کنید

سلام رحیم عزیز،

امیدوارم حالتون خوب باشه.

ممنون که نظرت رو باهامون به اشتراک گذاشتی. رحیم جان، در نسخه‌های آتی، بخش جدیدی به اپلیکیشن اضافه خواهد شد که رتبه‌بندی دقیق‌تر و پیشرفته‌تری نسبت به رتبه‌بندی تحلیلگران نسخه پیشین ارائه خواهد کرد.

2 لایک‌کرده

با درود مجدد بر نیمای نازنین.
بازم مزاحم شد:slightly_smiling_face:
پیشنهادم اینه که ای کاش مثل اپ تریدینگ‌ویو، « ارز دیجیتال » هم در بالای نمودار کلیدی تعبیه میشد که با فشردنش، امکانات متعددی از جمله تحلیل‌های لحظه‌ایی توش درج میشد؛ یعنی تحلیل در لحظه و به موقع به رؤیت عزیزان میرسید. که کارآیی داشته باشه. صد البته که در اپ ارز ددیجیتال هم، پایین نمودار شکلی شش ضلعی، وجود داره اما کاراییش بسیار کمه و قطعا میتونه کارآیی بسیاری داشته باشه.
و پیشنهاد دومم اینه که چرا جهت استفاده هرچه بیشتر ارز دیجیتال، از گزینه‌های مختلف تریدینگ‌ویو الگوبرداری نمیشه؟ چرا باید منه ایرانی جهت تسهیلات تحلیلی و نموداری به تریدینگ‌ویو وابسته باشم نه به یک اپ قوی ایرانی؟ رفع نواقص « ارز دیجیتال » از دست شما بر میآد قطعا. پس محبت بفرمایید.
سپاس که تحملم کردی عزیز.:rose::folded_hands:t2:

1 لایک

راستی آقا نیما از خاطر رفت که عرض کنم؛ کمآکان اون ایراد که در هنگام تحلیل گذاشتن برای دوستان، در انتخاب موضوع بیان کرده بودم؛ وجود داره. یعنی اگر بندۀ نوعی، بخوام یک پست موضوعی خارج از تحلیل ( مثلا آموزشی) برای هموطنان بگذارم، گزینه‌ای بنام « آموزش » درج نشده؟
پوزش میخوام؟:blush::wink:

1 لایک

سلام داش عرض ارادت یه صرافی ایرانی از نظر امنیت و کارمزد کم معرفی می کنی

1 لایک

با درود و احترام عارف خان.
وقتت به شادی آقا.

راستش تا اونجایی که من بررسی کردم LBank میتونه گزینۀ مناسبی باشه چون در درجۀ اول با ایرانی‌ها مشکلی نداره، در حال حاضر رتبۀ ۱۷ صرافی‌های جهانی رو داره، بدیهیه که قدرت نقدشوندگی ارز توش بالاست، و تعداد ارزهای ارائه شده توش زیاده ( حدود هزار ارز) و در آخر هر چند وقت یکبار ارزهای داخل صرافی رو بررسی می‌کنه و اونهایی که ضعیف هستن و از رده خارج میکنه. دیگه تصمیم با خودت. لطفا بیشتر بررسی کن و تصمیم نهاییت و بگیر.

موفق باشی و بدرود.

تمام پیامها و تالار های گفتگوی گذشته برداشته شده.
اطلاعات کاربری و پیامهای گذشته تعداد پیام ولایک غیره سابقه کاربران همه بهم خورده برداشته شده بنده ۴ سال سابقه و عمر زمانم با این بروز رسانی از بین رفت .برگردونید ب قبل

درود آرمان عزیز،

پیشنهادم اینه که ای کاش مثل اپ تریدینگ‌ویو، « ارز دیجیتال » هم در بالای نمودار کلیدی تعبیه میشد که با فشردنش، امکانات متعددی از جمله تحلیل‌های لحظه‌ایی توش درج میشد؛ یعنی تحلیل در لحظه و به موقع به رؤیت عزیزان میرسید. که کارآیی داشته باشه. صد البته که در اپ ارز ددیجیتال هم، پایین نمودار شکلی شش ضلعی، وجود داره اما کاراییش بسیار کمه و قطعا میتونه کارآیی بسیاری داشته باشه.

ممنونم از پیشنهاد ارزشمندی که دادی. قطعا این موضوع و سایر مواردی که به تسهیل ثبت تحلیل شما عزیزان کمک کنه در آینده جزو برنامه‌های توسعه‌مون قرار میگیره :heart:
@ucmkogs

درود بر شما
پروفایل شما در حال حاضر در آدرس زیر موجوده:

اینکه یوزرنیم جدیدی برای شما ایجاد شده باگ بوده و بررسیش می‌کنیم.

1 لایک

سپاس بیکران آقا نیما. :folded_hands: محبت کردید. :bouquet:

1 لایک

مشکل باید حل شده باشه براتون
این باگ برای تعدادی از کاربران به وجود اومده و به زودی رفعش می‌کنیم

1 لایک