ایرادات نسخه جدید

چرا نسخه جدید واینقدر پیچیده کردید گفتگوها نظرات شده هفت خوان رستم.. اینهمه جنگولک بازی نمیخواد که همون نسخه قدیم بهتربود والاه

14 لایک‌کرده

همه چی قاطی شده اینجوری جالب نیست نسخه قدیمی بهتر بود

12 لایک‌کرده

سلام این نسخه اصلا خوب نیست نسخه قبلی چه ایرادی داشت ؟؟لطفانسخه قبلی روبرگردونید

10 لایک‌کرده

سلام،
به نظرتون چه قابلیت‌هایی تو این بخش نیاز به بهبود دارن و چه انتظاری از این بخش دارید؟
@484581561139

3 لایک‌کرده

قرارنیست مگه وقتی یه برنامه بروزرسانی میشه بهتربشه ایرادات برطرف شه اینکه نظرات ونمشه به راحتی خوند ونوشت شده مکافات… لطفاً رسیدگی وبرطرف کنید… [quote=“484581561139, post:1, topic:145608, full:true, username:484581561139”]
چرا نسخه جدید واینقدر پیچیده کردید گفتگوها نظرات شده هفت خوان رستم.. اینهمه جنگولک بازی نمیخواد که همون نسخه قدیم بهتربود والاه
[/quote]

4 لایک‌کرده

من به این نتیجه رسیدم که تا در یه برنامه‌ای آپدیت اجباری نیست نباید آپدیت کرد.چون ۹۹%برنامه‌ها بخصوص برنامه‌های ایرانی‌ بعد آپدیت بدخور میشن

3 لایک‌کرده

گند زدید..‌ نسخه قبلی که بهتر و قابل فهم تربود

5 لایک‌کرده

نابودکردن همه چیزرواین چه برنامه ای هست که درست کردن
همه دوستان روازدست دادیم

4 لایک‌کرده

آقا چرا شلوغش میکنین
حالا آروم آروم همه نصب میکنن دیگه

1 لایک

خدارو شکرکه چیزی حالیت نیست مشکل بقیه رواصلا نفهمیدی چیه…. خوش بحالت عقل نداری راحتی…. اینجا مکان دوست یابی نیست کوچولو… مکانی برای تجزیه وتحلیل درباره ارز دیجیتاله… بخدااگه بازم فهمیده باشی.

2 لایک‌کرده

با درود و احترام. متأسفانه دو روزه که به هیچ عنوان نمیشه تحلیل ارسال کرد.
لطفا و خواهشٱ هرچه سریعتر این مشکل رو رفع و رجوع کنید، و اگر هم بندۀ نوعی مجوز ارسال تحلیل ندارم؛ خواهشٱ پیشتر اطلاع‌رسانی بفرمایید.

سپاس

2 لایک‌کرده

درود بر شما آرمان عزیز،
لطفا از مراحل ارسال تحلیل و جایی که به باگ برخورد میکنین برای من اسکرین شات ارسال میکنین در پیام خصوصی؟

2 لایک‌کرده

مجددا تست می‌کنید؟ باید درست شده باشه

1 لایک

با درود. اطاعت امر نیما‌جان. اما به عنوان پیش‌درآمد حضورت عرض می‌کنم که کلیه مراحل تا « پیش‌نمایش» خوب جلو میره آما از این مرحله به بعد فقط فلش چرخنده، پیوسته می‌چرخه و به مرحلۀ بعد نمیره.

دوم برای آپلود برخی از تصاویر به مشکل میخوره و اجازه‌ی آپلود نمیده، در حالیکه حجم زیادی هم نداره.

1 لایک

بله مشکل اول ایرادش رفع شده اما مورد دوم نیماجان پابرجاست.

ضمنا، هنگام انتخاب ارز مورد نظر برای ایجاد یک تحلی، مشکل ایجاد میشه.
چه بصورت لاتین بنویسیم و چه بصورت فارسی. خواهس میکنم این موضوع رو هم بررسی بفرمایید.

سپاس بیکران.

2 لایک‌کرده

ممنونم از گزارش دقیقت آرمان جان :heart_suit:
در حال کار کردن روی موضوع و بهبود مسیر ثبت تحلیل‌ها هستیم و به زودی مسائل مطرح شده رفع میشه

2 لایک‌کرده

درود بر نیمای نازنین و زحمت‌کش ارزدیجیتال.
بی نهایت ممنون از رسیدگی و پیگیری سریع مشکلات از جانب شما. سپاس آقا:folded_hands:t2::rose::folded_hands:t2:

2 لایک‌کرده

با درود مجدد بر نیمای نازنین.
در خصوص دوج DOGE میخوام تحلیل آموزشی بذارم، بازم نمیآره؟! همه‌ی ارزها رو نشون میده الا «دوج» و!!؟:grinning_face_with_smiling_eyes:اینم شانس منه!:wink::smirking_face:

1 لایک

آقا نیما پوزش میخوام . متأسفانه مشکل اولی رو هم که مطرح کرده بودم؛ هنوز پا برجاست.
تعجبم! صبح که با شما صحبت میکردم؛ خوب شدآ… حتی دو،سه تا پست هم ارسال کردم.
اما دوباره به حالت اول برگشته.

1 لایک

سلام مجدد آرمان عزیز،
دوستان فنی در حال کار کردن روی این موضوع هستن. تا این موضوع برطرف بشه میتونید مستقیما از طریق خود هاب هم تحلیلتون رو ثبت کنید.
برای این کار از دسته‌بندی تحلیل «https://hub.arzdigital.com/c/9-category/9» میتونید موضوع جدید رو انتخاب کنید و متن تحلیلتون رو بنویسید.

2 لایک‌کرده